Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Üniversiteler & Kampüsler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dekan, fakülteye, yeni

33 Fakülteye Yeni Dekan

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

33 Fakülteye Yeni Dekan

YÖK'ten yapılan açıklamada, 2011 yılının ilk toplantısını gerçekleştiren Yükseköğretim Genel Kurulu'nun, eğitim, kadro, mevzuat ve Vakıf Üniversiteleri Koordinasyon komisyonları raporlarının yanı sıra dekan atamalarına ilişkin konuyu da görüşerek, karara bağladığı bildirildi

Yükseköğretim Genel Kurulu'nun atama yaptığı fakülteler ve dekanları şöyle:

Abant İzzet Baysal Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi'ne Prof Dr Ramazan Gözen
Adnan Menderes Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi'ne Prof Dr Adnan Erdağ
Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ne Prof Dr Burhan Varkıvanç
Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi'ne Prof Dr Muhammet Bilal Arık
Balıkesir Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi'ne Prof Dr Cengiz Özmetin
Bingöl Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ne Prof Dr Ali Yılmaz Gündüz
Bingöl Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi'ne Prof Dr Ali Sayıl Erdoğan
Celal Bayar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ne Prof Dr Mustafa Ökmen
Cumhuriyet Üniversitesi Teknoloji Fakültesi'ne Prof Dr Ömer Bozkaya
Gebze Yüksek Teknoloji Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'ne Prof Dr Mehmet Alaittin Hastaoğlu
Giresun Üniversitesi Görele Güzel Sanatlar Fakültesi'ne Prof Dr Ahmet Ali Bayhan
Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ne Prof Dr Ahmet Burçin Yereli
Iğdır Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'ne Prof Dr Nurhan Akyüz
İstanbul Medeniyet Üniversitesi Fen Fakültesi'ne Prof Dr Engin Başaran
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne Prof Dr Mehmet Ali Malas
İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Fen Fakültesi'ne Prof Dr Serdar Özçelik
İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'ne Prof Dr Funda Tıhmınlıoğlu
Karadeniz Teknik Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'ne Prof Dr Süleyman Baykal
Karadeniz Teknik Üniversitesi Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi'ne Prof Dr Kadir Seyhan
Kilis Üniversitesi 7 Aralık Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi'ne Prof Dr Osman Türer
Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ne Prof Dr Mehmet Reşat Başar
Konya Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi'ne Prof Dr Mehmet Emin Aydın
Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'ne Prof Dr N Melda Cinman
Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi'ne Prof Dr Osman Kılıç
Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne Prof Dr Hasan Fevzi Batırel
Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fen-Edebiyat Fakültesi'ne Prof Dr Fatma Senyücel

Haber1

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com