![]() |
33 Fakülteye Yeni Dekan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 33 Fakülteye Yeni DekanYÖK'ten yapılan açıklamada, 2011 yılının ilk toplantısını gerçekleştiren Yükseköğretim Genel Kurulu'nun, eğitim, kadro, mevzuat ve Vakıf Üniversiteleri Koordinasyon komisyonları raporlarının yanı sıra dekan atamalarına ilişkin konuyu da görüşerek, karara bağladığı bildirildi ![]() Yükseköğretim Genel Kurulu'nun atama yaptığı fakülteler ve dekanları şöyle: Abant İzzet Baysal Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi'ne Prof ![]() ![]() Adnan Menderes Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi'ne Prof ![]() ![]() Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ne Prof ![]() ![]() Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi'ne Prof ![]() ![]() Balıkesir Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi'ne Prof ![]() ![]() Bingöl Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ne Prof ![]() ![]() Bingöl Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi'ne Prof ![]() ![]() Celal Bayar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ne Prof ![]() ![]() Cumhuriyet Üniversitesi Teknoloji Fakültesi'ne Prof ![]() ![]() Gebze Yüksek Teknoloji Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'ne Prof ![]() ![]() Giresun Üniversitesi Görele Güzel Sanatlar Fakültesi'ne Prof ![]() ![]() Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ne Prof ![]() ![]() Iğdır Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'ne Prof ![]() ![]() İstanbul Medeniyet Üniversitesi Fen Fakültesi'ne Prof ![]() ![]() İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne Prof ![]() ![]() İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Fen Fakültesi'ne Prof ![]() ![]() İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'ne Prof ![]() ![]() Karadeniz Teknik Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'ne Prof ![]() ![]() Karadeniz Teknik Üniversitesi Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi'ne Prof ![]() ![]() Kilis Üniversitesi 7 Aralık Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi'ne Prof ![]() ![]() Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ne Prof ![]() ![]() Konya Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi'ne Prof ![]() ![]() Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'ne Prof ![]() ![]() ![]() Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi'ne Prof ![]() ![]() Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne Prof ![]() ![]() Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fen-Edebiyat Fakültesi'ne Prof ![]() ![]() Haber1 |
![]() |
![]() |
|