|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
istanbul, marmara, ünide, zafer, öğrencilerin |
![]() |
Marmara Üni.'De Zafer Öğrencilerin - İstanbul |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Marmara Üni.'De Zafer Öğrencilerin - İstanbulMarmara Üniversitesi'nde yönetmelik değişikliğne kazanılmış hakları elinden alındığı için dava açan öğrenci davayı kazandı ![]() Marmara Üniversitesi'nde 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2008'den önce üniversiteye kayıt yaptırmış öğrencileri de bu yeni yönetmeliğe tabi tutarak öğrencileri hak gaspına maruz bırakan üniversiteye, Marmara Üniversitesi'nde okuyan bir öğrenci tarafından dava açılmış ve kazanılmıştır ![]() Sıra Diğer Öğrencilerde Ancak davanın ferdi olması, her mağdur öğrencinin dilekçeyle rektörlüğe başvurarak haklarını talep etmesini gerektirmektedir ![]() ![]() ![]() Emsal dava yalnızca 2008-2009 eğitim-öğretim yılından önce okula kaydını yaptırmış, ancak 2008'deki yönetmelikten etkilenmiş tüm öğrenciler için geçerlidir ![]() ![]() MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE Üniversitenize 200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt yaptırdığım tarihte geçerli olan Sınav Yönetmeliği 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aynı konumdaki öğrencinizin açtığı iptal davasında İstanbul 1 ![]() ![]() ![]() ![]() Mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı benim durumuma da emsal olduğundan karar gereği bu öğrenciye verdiğiniz tüm hakların tarafıma da verilmesini, hakkımda eski yönetmeliğin uygulanmasını, Sınav dönemi içinde olduğumuzdan konunun önem ve aciliyetine nazaran yapacağım işlemlere esas olmak üzere dilekçeme ivedi cevap verilmesini saygı ile talep ederim ![]() Fakülte Adı: … ![]() ![]() ![]() Kampüs-Bölüm: Öğrenci No: İsim-İmza TC Kimlik No: ÖHA Öğrenci Haber Ajansı NOT 1: Dilekçe Örneği'nde bazı bölümler kaymış olabilir ![]() ![]() ![]() NOT 2: Umarım böyle bir durumda web sitesi vermek forum kurallarına aykırı bir durum teşkil etmemektedir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|