Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Üniversiteler & Kampüsler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
beklenen, girdi, kayıtları, yürürlüğe

Beklenen Af Kayıtları Yürürlüğe Girdi

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Beklenen Af Kayıtları Yürürlüğe Girdi

Anadolu Üniversitesi Rektörlüğünden

UZAKTAN ÖĞRETİM YAPAN AÇIKÖĞRETİM, İKTİSAT, İŞLETME FAKÜLTELERİNDEN İLİŞİĞİ KESİLEN VE 5806 SAYILI KANUNDAN YARARLANMAK ÜZERE BAŞVURACAKLARA DUYURU

5806 sayılı Kanunla 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununa Eklenen Geçici 56 Maddesinden; lisans öğrenimine hazırlık programı dahil, ön lisans, lisans tamamlama ve lisans öğrenimi gören öğrencilerden kendi isteği ile ilişiği kesilenler ile lisans öğreniminde öğrenci iken ön lisans diploması alıp ayrılanlar dahil her ne sebeple olursa olsun;

a) 01011980 tarihinden 28 Ekim 2008 tarihine kadar ilişiği kesilenler,

b) 29 Aralık 2008 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar ilişiği kesilecekler,

yararlanacaktır

Bu öğrenciler 2008-2009 öğretim yılında öğrenimlerine başlayacaklardır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com