Açık Öğretim Kayıt Yenileme 2006/2007 6 Aralık'ta Başlıyor. |
08-23-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Açık Öğretim Kayıt Yenileme 2006/2007 6 Aralık'ta Başlıyor.Anadolu Üniversitesi'nin (AÖF) Uzaktan Eğitim Veren İktisat, İşletme Ve Açıköğretim Fakültelerinde Kayıt Yenileme İşlemleri 6 Aralık'ta Başlayacak Bu Yıl Başlatılan Uygulama Sayesinde Öğrenciler, Aöf Bürolarına Gitmelerine Gerek Kalmadan Kayıt İşlemlerini Banka Aracılığıyla Yapabilecekler kayıt Yenilemeyle İlgili Belgeler Adreslerine Gönderilen Öğrenciler Posta Yoluyla Kayıt Yaptıramayacak Posta Yoluyla Gönderilen Kayıt Yenileme Belgeleri Eline Geçmeyen Öğrenciler 6-22 Aralık Tarihleri Arasında Kendilerine En Yakın Aöf Bürosuna Başvurarak Yedek Kayıt Yenileme Formu Alabilecek Mazeretleri Nedeniyle 6-22 Aralık Tarihleri Arasında Kayıt Yeniletmeyen Öğrenciler, Mazeretlerini Resmi Belgeyle Kanıtlayıp Gerekli Evrakla Bizzat Aöf Bürosuna Gidip 23-24 Aralık'ta Kaydını Yeniletebilecek bankaya Kayıt Bedeli Ödendikten Sonraki 1-3 İş Günü İçinde Kayıt Otomatik Olarak Gerçekleşecek Öğrenciler, Bankadan Aldıkları Dekontu Aöf Bürosuna Vermek Zorunda Değil Kayıt Yenileme İşleminin Sisteme Girip Girmediğini Öğrenmek İsteyen Öğrenciler "http://aofburoanadoluedutr" İnternet Adresinden Tc Kimlik Numarasını Yazarak Kontrol Yapabilecek |
|