Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Üniversiteler & Kampüsler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
balikesir, üniversitesi

Balikesir Üniversitesi????

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Balikesir Üniversitesi????

harika bir üniversite okuduğum için demiyorum gelin bir görün kampüsü tam bir üniversite ortamı herşeyi sunmuşlar öğrencilere olmadı ben tanıtayım:kampüs dağın başında heryer tarla ve kuru otlar öyle çok imkanı var ki hemen yan tarladan taze kavun, karpuz ve bilimum mevsimlik sebze ve meyvalarancak sehir hızla gelişiyo olumsuz şeyler söylediğime bakmayın daha 1992 de kurulmuş ve hızla gelişiyo gelecek günler gelecek nesilleri bekliyoayrıca bi not daha türkiyenin en küçük kütüphanesi de burada mevcut ama ama bilin ki en büyük rektörlük binası bizde devasa bir yapı yapana helal olsun ama keşke kütüphane yi biraz daha geniş tutup rektörlük binasının altına sıkıştıracağız diye uğraşmasalardıherşeye rağmen yeni arkadaşlarımızı bekliyoruz yazın tanışalım olmadı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com