![]() |
Forum Psikolojisini,Felsefi Açıdan Nasıl |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Forum Psikolojisini,Felsefi Açıdan NasılForum psikolojisini,felsefi açıdan nasıl ele alabiliriz,Neresinden tutarız vesaire ![]() ![]() ![]() Forumlar, reelin bir anlamda kopyasıdır ![]() ![]() ![]() Bu anlamda bakıldığında oldukça faydalıdır ![]() ![]() Fakat,İNSAN her yerde oynadığı oyunu burada da oynamaya girişir ve rol yapar ![]() Reelde, davranışların bir bedeli olabilir fakat burada en fazla banlanırız ![]() Binlerce forum var değil mi? -Bunun cevabını da şöyle verebiliriz ![]() ![]() Hatta bu daha da ileri gider ve kendi yazdığı forum dışındaki bütün forumları kötülemeye başlar ![]() ![]() ![]() İkinci olarak değinmemiz gereken nokta, REP(TF'deki adıyla karizma) çılgınlığıdır ![]() ![]() Geçen büyük bir forumda bir konu gördüm(konuyu açan kişi moderatör) ![]() "Gelin birbirimize rep verelim ![]() ![]() Yine başka bir forumda kurulan birliklerin tek amacı rep kazanmak ![]() Bir birlik kuruluyor; yüzlerce kişi üye oluyor ![]() Niçin? -REP kazanmak için ![]() Yani kişi rep için kendisiyle uzaktan yakından ilgisi olmayan bir fikrin bayrağını göklere taşıyabilir ![]() Bu durum, internette bile olsa bizim, çıkar saplantısından kurtulamadığımızı göstermektedir ![]() ![]() Başka bir etken de, fazla karizma puanı toplayarak diğer kişilerin önüne geçip, egomuzu tatmin etme ihtiyacının yansımasıdır acaba? genelde repçiler bu tür yazılar yazar Ben bir numarayım ![]() En iyisi benim ![]() Bakın en çok karizma puanı bende ![]() Rep!!! Rep istiyom ağalar ![]() Sen bana at,ben de sana atarım kanka ![]() Terazimi tıkla,paslanmasın ![]() Bana rep gönderene en geç 24 saat içinde rep gönderiyorum ![]() Milyonlarca rep!!! Milyarlarca rep!!! Trilyonlarca rep!!!! Bu forumda artı sonsuz rep veriliyor ![]() ![]() Büyüyünce rep dağıtıcı olacam ![]() sizin yorumlarınız nelerdir? |
![]() |
![]() |
|