![]() |
İnsanlar Neden Mutsuz Olurlar? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnsanlar Neden Mutsuz Olurlar?İnsan psikolojisi üzerine öle beylik sözler söleyemem ![]() ![]() ![]() ![]() Tabi bu benim kendimce yaptığım nacizane gözlemler sizden de eklemeler bekliyorum ve inanın bana çok katkınız olacak ![]() Başlıyorum: smile: :sad: Bazıları sanırım kişilik özelliği olarak hep olumsuza odaklanmışlar ![]() ![]() ![]() :sad: Bir diğer mutsuzluk nedenine baktığımda, karşımdaki yorgun savaşçı bana fısıldıyor: "beni anlat" diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :sad: Hmmm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :sad: Bazılarına imkanlar hazır sunuluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :sad: Ne diyo bu deli diyeceksiniz şimdi Düşünün tavana iplerle asıldığınızı belki onlarca belki binlerce (Ama tavana paralelsiniz burası çok önemli atraksiyon burada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aklımda hala çok şey var ama uzadıkça sıkıcılaşır böle yazılar ![]() Ben mi? içimden çok şey yapmak geçiyor ancak elim bile kalkmıyo ![]() ![]() ![]() Siz niçin mutsuzsunuz? |
![]() |
![]() |
![]() |
İnsanlar Neden Mutsuz Olurlar? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnsanlar Neden Mutsuz Olurlar?dediğin her şeyden bir tutam var galiba bende ![]() ama sunduğun çözümün beni tatmin edeceğinide sanmıyorum ![]() ben de senin gibi çok şey yapmak istiyorum ama elim çabuk sonuç alınacak işlere kalktığı için ve bu işlerin biri bitip diğeri başladığı için önemlilere hevesim kalmıyor ![]() bilirsin belki kavonoz hikayesini;hani kavonazo önce büyük taşlar,sonra çakıllar , sonra kum ve en son su konur böylece kavanoz dolmuş olur ![]() fakat uygulamaya gelince işler değişiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu konuyla alakalı çok şeyler yazılabilir ![]() ![]() bir ara bende kendi çözüm önerimi yazarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() konu için teşekkürler kanka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|