Bu post'u bilinki hiç bir alıntı yapmadan kendim yazıyorum11 sınıf'ımFelsefe'ye girdiğimden beri sorular sormaya başladım"Ben Neyim , var mıyım - nefes alıp veriyorum e o zaman varımiç organlarım nasıl çalışıyor , ruhum var mı yoksa beyin ve kalpten vücuda kan dolaşarak mı yaşıyorumAllah bir dirBiliyorumAma bu soruları sormaya başladımSınavlar çok ahmakça gelmeye başladı"Herkese göre kendi doğrusu vardır,Doğruya yakın bilgi vardır"demişE o zaman bana göre benim yazdığım doğruKabul etmem , edemem , her yaptığım doğru birer sorudurBazen de sanki her insan astral seyahatte gibi geliyorRuhumuz burda değil fakat dünya'da yaşıyoruzama ruhumuz içimizde değil"Ölüm kalbin durması , beyin ölümünün gerçekleşmesi" diyorum kendi kendimeŞu sıralar büyük boşluktayım açıkçasıAma şunu belirteyim Allah'a sonsuz olarak inanıyorum
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.