![]() |
Kuantum Düşünce Grubu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuantum Düşünce GrubuKuantum Düşünce Grubu”, 7beyazkapı Sanat Grubu tarafından kuruldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozitif yaşamın ve pozitif düşüncenin, tüm dünyada vazgeçilmez bir kavram, felsefe haline dönüştüğü bir zamanda, sanatın üretken, pozitif düşündürücülüğünün toplumlar arası iletişimi güçlendirmesi, ana amaç oldu bu grup için ![]() Pozitif üretimin ve pozitif düşüncenin insan zekasına faydalarını anlatmak için yola çıkan Kuantum Düşünce Grubu fertlerinin büyümesinin hikayesidir bu oluşum aslında ![]() Felsefeci olmayan ama felsefeci gibi düşünen; profesyonel olmayan ama profesyonelleşmek için araştıran, geliştiren aynı fikirler doğrultusunda çığ gibi büyüyen bir grubun başlangıcı oldu KUANTUM DÜŞÜNCE GRUBU ![]() Fikir üreten beyinlerin yapıcı gücünün farkına varan, düşlerin gerçek öyküsü oldu Kuantum Düşünce Grubu ![]() Bugünlerde harıl harıl çalışıyorlar bu topraklarda fikirler yeşersin diye… Yeşeren tohumların kök salması için de proje üzerine proje üretiyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() Sanat ve ötesi Başarı ve öncelikleri Eğitim ve faydaları Çalışmak ve üretmek Üretmek ve paylaşmak Paylaşmak ve çoğalmak Pozitif düşünmek ve düşündürmek Keşfetmek ve keşfedilmek Kısacası yapmak; asla yıkmamak grubun vazgeçilmez temel ilkesi ![]() Kuantum Düşünce Grubu’ndanım ![]() Pozitif düşünerek keşfetmektir amacım ![]() Öğretmektir, gelişmektir uğraşım ![]() Vermekle çoğalmaktadır güçlerim ![]() Sevmekle gelişir pozitif düşüncelerim ![]() Pozitifleştikçe gelişir hücrelerim ![]() Taş üzerine taş koymaktır ana hedefim ![]() Var olmak, oluşturmaktır benim ilkelerim ![]() diye söyler Kuantum Düşünce Grubu’nun her üyesi ![]() Gönüllü üyeliktir bu, zoraki değil ![]() Pozitif bağlılıktır bu değişken değil ![]() Bugün var pozitif düşünce tarzı, yarınlarda da ![]() Sonsuza dek var olacak pozitif yaşam, üretken düşünce tarzı ![]() Olumsuz şeyler düşleyemeyen bu grubun elemanları ![]() ![]() “İnsan beyninde var olan değerler, kullanılmadığı için yok sayılamaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeterlilik kavramının ayrıca her beyinde, her düşte ne anlam ifade ettiğinin de altının çizilmesi gerekir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anlaşıldığı gibi zamana karşı yarışmak yerine zaman içinde, zamanı dolu dolu yaşamak, her anın hakkını vererek, her anlamın değerini bilerek yaşamak, pozitif yaşam felsefesidir (Kuantum Düşünce Sanatı) ![]() İmkansızı düşlemiyor bu grup ![]() ![]() Düşünen beyinlerde var olan pozitif değerler (enerji molekülleri) kullanılmadığı için yok sayılamaz ![]() ![]() ![]() Öğrenin nasıl çalışabileceğini düşlerinizin tüm kapasitesini ![]() ![]() ![]() ![]() Var olmak ile olmamak arasında ki incecik bir çizginin farkına varanlar, kaderlerinin kendi ellerinde olduğunu; çalışarak, keşfederek, yaşayarak, yaşatarak kısacası insan olarak düşünmekten zevk alırlar ![]() Kuantum Düşünce Grubu Kurucusu, Başkanı: Ahmet Nuray www ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|