Bazi Dini Gerçekler |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bazi Dini GerçeklerArkadaşlar bu yazıyı bir sosyal paylaşım sitesinden buldum gördüm ve şaşırdım sonra bunu arama motoruna yazdım ve buldum şimdi sizlerle paylaşıyorum (Daha önce paylaşıldıysa üzgünüm) 1- Şeytanın çift cinsiyetli olduğunu ve kendi kuyruğuyla çifleşerek ürediğini biliyormuydunuz_? 2- şeytanın 1 saniyede dünyanın etrafında 7 kez dönebilicek bir güce sahip olduğunu biliyormuydunuz_? 3- maddesel dünyamız ile ahri dünyamız arasında rakamsal benzerlikler olduğunu biliyormusunuz_? örnek: bütün insanlar kaç yaşında ölürse ölsün ahirette 33 yaşında olucak dünyamızda ise her 33 yılda bir ramazan ayı yılın aynı gününe aynı tarihine denk gelir v s v s![]() 4- gavur dediğimiz milletler gurubunun dinimizle dalga geçmek için icat ederek bizim yıllardır kullanmamızı sağladıkları şeyler nedir biliyormusunuz_? cevap: her zaman oynadığımız oyunlardan dama , satranç veya tavlanın zarlarla birlikte toplam 32 taşla oynanır aynı zamanda dinimizde 32 farz var 52 iskambil kağıdıyla kumar oynanır dinimizde 52 farz var bütün farzların toplamı 106 yapar , bunun ise karşılığındada süper ellibir oyunu ile okey için 106 taş veya iskambil kağıdı var![]() 5- filistinde durmak bilmeyen ölümlerin sebebini biliyormusunuz_? Kaynakwh: cevap: peygamber efendimizin o topraklarda yaptı bir savaşta dişininden akan kanın düşmek üzereyken allahın emriyle cebrail tarafından tutulduktan sonra ( bu topraklarda kan eksin olmasın ) cebrail a s tarafından o topraklara lanet okunur ve o gün bu gündür orda kan eksik olmaz![]() ![]() 6- Hz alinin oğlu hz hüseyinin kerbelada kafasını kestikten sonra top oynayanların soyundan gelen herkesin bacaklarının halen aşırı şişkin olduğunu biliyormuydunuz![]() ![]() 7- portakal büyüklüğündeki bir atom enerjisi ile bir deniz altı başka hiçbir enerjiye ihtiyaç duymaksızın dünyayı 3 kere dönebildiğini biliyormuydunuz_? 8- insanlığın neden hayatı boyunca ekmeğinin peşinde koşmak zorunda olduğunu biliyormusunuz_? cevap: Hz adem s a v dünya yüzüne indirildiği günden itibaren hergün allahın emri ile cebrail aracılığıyla adem s a v ' yemek gelirdi bir gün cenabı allah cebraile şöyle buyurur " ey cebrail yemeği ademin önüne bıraktıktan sonra ordan ayrıl daha sonra bir kuş olarak yemeği al ve uç " cebrail a s buyruğu yapar yemeği aldığı gibi uçmaya başlar tabii çok açıkmış olan hz adem dayanamaz ve yemeğin peşinden koşmaya başlar işte o gün insanlık için emir gelir " bundan sonra insanlık ekmeğinin ğeşinde koşmadıkça rızgını alamıyacak"Kaynakwh: NOT: BUNUN GİBİ DAHA ÇOK BİLDİĞİM GERÇEK VAR AMA KONUYU UZATMAK İSTEMEDİĞİM İÇİN ŞİMDİLİK BUKADAR YAZIYORUM VE BUNLARI BİLEN ARKADAŞLAR MUTLAKA OLABİLİR KONUNUN BAŞLIĞI ( BİLİNMEYEN GERÇEKLER ) ONLAR İÇİN GEÇERLİ DEĞİLDİR
|
|
|
|