Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
anıtı, ingilteredeki, mehmetcik

İngiltere'deki Mehmetçik Anıtı

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İngiltere'deki Mehmetçik Anıtı



İngiltere'de Oxfort Street'de tam meydanın ordasında bir Mehmetçik anıtı varmışAma bu anıt bizim kahramanlığımız göstermek için değil alay etmek içinMehmetçiğin tüfeğinin ucunda bir süngü var ve o süngü ile yerde yatan izci kılıklı bir adamı süngülerken yapmışlarAltında da "Türkler Çanakkale'de Babanı İşte Böyle Öldürdüler!" yazıyorduAma iç demiyorlarki senin babanın orda ne işi vardı?Neden o kadar ağı silahla,toplarla tüfeklerle bizim sadece imanı olan mehmetçiğimize saldırıyor?
Bu anıtın aynısını Cambridge Street'e de yapmışlar

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.