![]() |
Sağır....:D:D |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sağır....:D:Dsağır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karısı hamile olan bir adama işyerinde aniden bir telefon gelmiş: -"Beyefendi, bir bebeğiniz oldu acele hastahaneye geliniz" diye ![]() ![]() ![]() ![]() -"Beyefendi,evet doğru bir çocuğunuz oldu ama malesef sakat doğdu" demiş ![]() -"Olsun çocuğumu gösterin bana" demiş ![]() -"Beyefendi, görmeseniz daha iyi olur çünkü çocuğunuz çok ileri derece spastik" demiş ![]() -"Olsun o benim evladım, görmek istiyorum" diye diretmiş ![]() -"Peki öyleyse" deyip spastik çocuklar bölümüne geçmiş ![]() ![]() ![]() -"Çocuğum burada mı?" diye sormuş Hemşire: -"Hayır beyefendi, çocuğunuz ilerideki bölümlerde" diye yanıtlamış ![]() ![]() ![]() -"Çocuğum burada mı hemşire hanım?" diye sormuş ![]() -"Hayır beyefendi, çocuğunuz daha ilerdeki bölümlerde" diye yanıtlamış ![]() -"Buradamı çocuğum?" demiş ![]() -"Hayır beyefendi" diye yanıtlamış ![]() ![]() ![]() -"Hemşire hanım, artık sanırım burada çocuğum" demiş ![]() -"Hayır beyefendi, çocuğunuz şimdi gideceğimiz bölümde,fakat isterseniz gitmeyelim çünkü çocuğunuzu görünce çok kötü olabilirsiniz" demiş ![]() -"Hayır, ne olursa olsun o benim çocuğum" demiş ![]() -"Peki o zaman" deyip bir sonraki bölüme gitmiş ![]() ![]() ![]() -"Bu mu benim çocuğum?" diye sormuş ![]() -"Evet beyefendi, ama malesef çocuğunuz sağır" demiş ![]() __________________ |
![]() |
![]() |
|