Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sağırdd

Sağır....:D:D

Eski 08-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sağır....:D:D

sağır
Karısı hamile olan bir adama işyerinde aniden bir telefon gelmiş:

-"Beyefendi, bir bebeğiniz oldu acele hastahaneye geliniz" diyeHeyecanlanan adam hemen hastahanenin yolunu tutmuşDoğum bölümüne gştmişKendisini bir hemşire karşılamışAdam durumu anlatınca hemşire:

-"Beyefendi,evet doğru bir çocuğunuz oldu ama malesef sakat doğdu" demişHabere çok üzülen adam:

-"Olsun çocuğumu gösterin bana" demiş Hemşire:

-"Beyefendi, görmeseniz daha iyi olur çünkü çocuğunuz çok ileri derece spastik" demiş Adam yinede:

-"Olsun o benim evladım, görmek istiyorum" diye diretmiş Hemşire:

-"Peki öyleyse" deyip spastik çocuklar bölümüne geçmişAdamda peşinden gitmişİlk bölümde kolsuz çocuklar varmışAdam:

-"Çocuğum burada mı?" diye sormuş Hemşire:

-"Hayır beyefendi, çocuğunuz ilerideki bölümlerde" diye yanıtlamışBir sonraki bölüme geçmişlerBuradada bacağı olmayan bebekler varmışAdam yine:

-"Çocuğum burada mı hemşire hanım?" diye sormuş Hemşire yine:

-"Hayır beyefendi, çocuğunuz daha ilerdeki bölümlerde" diye yanıtlamışBir bölüm daha geçmişler buradada hem kolu hem bacağı olmayan çocuklar varmış Adam yine heyecanla:

-"Buradamı çocuğum?" demişFakat hemşire yine:

-"Hayır beyefendi" diye yanıtlamışÜzülen adam bir sonraki bölüme geçmişBu bölümde ise sadece kafa olan çocuklar varmışAdam yine hüzünle:

-"Hemşire hanım, artık sanırım burada çocuğum" demişFakat hemşire:

-"Hayır beyefendi, çocuğunuz şimdi gideceğimiz bölümde,fakat isterseniz gitmeyelim çünkü çocuğunuzu görünce çok kötü olabilirsiniz" demişAdam yine ısrarla:

-"Hayır, ne olursa olsun o benim çocuğum" demiş Hemşire

-"Peki o zaman" deyip bir sonraki bölüme gitmişBu bölümdeki oda bomboşmuşSadece odanın ortasında bir masa, masanın üstünde bir kavanoz, kavanozun içindede bir kulak duruyormuşAdam hemen:

-"Bu mu benim çocuğum?" diye sormuşHemşire üzüntüyle:

-"Evet beyefendi, ama malesef çocuğunuz sağır" demiş

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com