![]() |
Kırmızı Laptop Lı Kız |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kırmızı Laptop Lı Kızkırmızı laptoplu kız Bir zamanlar bi kız varmış varmış ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün ;Kırmızı Laptoplu Kız diye özel mesaj atmış kızın annesi ![]() ![]() Kırmızı Laptoplu Kız da laptopunu almış , ve nete girmiş ![]() ![]() seni biri msn e eklerse sakın kabul etme demiş annesi ![]() eklemem anne,; demiş Kırmızı Laptoplu Kız ![]() Tam nete girmiş, bikaç saniye olmuş ki kurt nickli birinin msne eklediğini görmüş ![]() Kırmızı Laptolu Kız heyecandan az kalsın elindeki mauseyi düşürüyormuş ![]() ![]() ;napıosun nette güzel kız' demiş kurt ![]() ;Büyükanneme bi dosya göndermeye uğraşıyorum ,; demiş Kırmızı Laptoplu Kız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ;Özür dilerim Bilmiyordum ![]() ![]() Kırmızı Laptoplu kız büyükannesinin oturumu açtığını görünce çok sevinmiş ![]() merhaba büyükanne, demiş ;senmisin ;demiş kurt ![]() ;Benim, Kırmızı Laptoplu Kız ;hoşgeldn kızm; demiş kurt ![]() sana ilaç için tarif yaptı annem onu yollıacam demiş ![]() Kurt,büyük annenin avatarından bulup koymuş! ;yolla dosyayı; demiş kurt ![]() Kırmızı Laptoplu Kız , yollamış dosyayı!ama aktarım hızı çok düşükmüş kurt da bı dosya yollamış sen bunu yükle daa cabuk ındırırım o zaman ben senın yolladıgın dosyayı demiş kabul etmiş Kırmızı Laptoplu Kız ;bu dosya niye rar'lı Büyükanne; ;daa cabuk yükle diye kızım; demiş kurt ![]() ;bunun da aktarım hızı yavaş neden yükleyip zaman kaybediyoruz; ;ilerde yollıcağın dosyalar hep hızlı gelcek de ondan; demiş kurt ![]() ;neden bu dosyanın üstünde hack ![]() ;Seni haclemek için ; demiş kurt ![]() aktarım tamamlanmış ve kurt bizim Kırmızı Başlıklı Kızın laptopuna girmişşşşş dosyalara falan bakmış ![]() Ama ne var ki Kırmızı Laptoplu Kızın büyükannesi ünlü hacker HACKER ANAymış ;Aylardır senin peşindeyim pis yaratık; diye mesaj yollamış HACKER ANA ![]() ![]() Büyükanne, Kırmızı Laptoplu Kız;ın ona yolladığı dosyayı almış! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|