![]() |
Baba Fikralar-1 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Baba Fikralar-11-Kasabanin birinde bir papaz ve onun iki tane papagani varmis ![]() Papaganlarda papaz gibi oldukca inancli ve dindarlarmis ![]() ![]() ![]() Eve gelen misafirlerin onunde 'erkek istiyozzz!'diye bagirirlarmis ![]() ![]() "Sen getir onlari bana benim papaganlarin kafesine koyalim da ahlak ogrensinler biraz" demis ![]() "hey yakisikli, iki tane ucuz fahise ister misiniz kafesinizde" diye sormus ![]() Erkek papaganlardan biri otekine donup haykırmış?: "oglum butun dualarimiz kabul oldu lan sonunda!!!" 2-Sehirli tavukla köylü tavuk gezerken, bir vitrinde iri ve beyaz yumurtalar gördüler ![]() Sehirli, gururla yanindakine döndü: - "Görüyor musun; bunlari ben yumurtladim, tanesi otuz bin liraya satiliyor ![]() Az ilerdeki vitrinde daha büyük ve sari kabuklu yumurtalar görünce köylü tavuk arkadasini dürttü: - "Bak bunlar da benim yumurtalarim; kirk bin liraya satiliyor!" Sehirli tavuk altta kalmadi: - "Valla sekerim istesem ben de böyle büyük yumurtlayabilirim ama bizim horoz bey, onbin lira için kıçını yirtmaya degmez diyor!" 3-Agop'la karisi Haykanus kahvalti ediyorlarmis ![]() Haykanus sormus: - Sular akmoor Agop, bir bakarsin degil mi? - Nereden cikarirsin simdi Haykanus, ben muslukcu ? - Peki havagazini kontrol etsen ![]() - Canim, ben tesisatci? - Agop, elektrik dugmesi de bozulmus - Yeter artik Haykanus ![]() ![]() ![]() Agop aksam eve geldiginde bir bakmis ki butun aksakliklar onarilmis ![]() - Canim karim, kime yaptirdin bunlari? - Kirkor 'a rica ettim beni kirmadi ![]() - Ne? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Evet bana " ya benimle yatacaksin ya da cikolatali pasta yapacaksin" dedi - Guzel ![]() ![]() ![]() - Ah Agop, nereden cikarirsin bunu? Ben pastaci ![]() ![]() ![]() 4-Nasil yagmur nasil firtina, adam bir taksiye el kaldirir, taksi durur ![]() ![]() Adam gidecegi yeri söyleyince, taksici kizarak "Ohoo orasi çok yakin alamam seni" der vegazlar gider ![]() ![]() Adam çok bozulur ama sonra bir sekilde evine gitmeyi basarir ![]() ![]() ![]() ![]() Hemen plan yapar ve ilk taksi söförüne yanasir: - Ataköye kaça götürürsün ?" - 5 milyon - Sana 20 milyon veririm ama bir kere verirsin - Hadi be sapik misin, defol ![]() ![]() Adam bu cevabi alinca ikinci siradaki taksiye yanasir - Ataköye kaça götürürsün ? - 5 milyon - Sana 20 milyon veririm ama bana bir kere verirsin - Vay sapikkk vayy defol Sira üçüncü taksiciye yani bizim taksiciye gelmistir ![]() ![]() - Ataköye kaça götürürsün ? - 5 milyon - Peki sana 20 milyon veririm ama bir sartim var - Nedir ? - Giderken diger taksicilere el salliyacaksin - Ayibettin abi tabii ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|