![]() |
Temel..Okuyun Pişman Olmazsiniz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Temel..Okuyun Pişman OlmazsinizTemel Net Temel iş için başvurmuş ![]() - Önce bilgi testinden geçmen gerek, demişler ve sormuşlar, - Internet ne demektir? - İşe ciremedum temektur ![]() Temel Uçuş Temel bir gün dağdan odun getirirken eşeğin ayağı kayar uçurumdan yuvarlanır ![]() - Haçan pizim eşek uçmasini öğrenmüş, ama taha konmasini pilmeyi, demiş ![]() Temel Mazeret Temel askerliğini yapıyormuş ![]() ![]() ![]() - Atla istasyona celeydum ![]() ![]() Derken kırkıncı da tamamlanmış, Teme çıka gelmiş ![]() - Senin de mi atın çatladı, diye sormuşlar ![]() - Hayır, demiş ![]() ![]() Temel Gösteriş Temel'e her dakika aptallığını niye gösteriyorsun diye sorarlar ![]() O da cevap verir: - İnsanın pi şeyi var da cöstermezse ne faydası olayı? Temel İddia Temel ile Cemal tuttukları balığın dişi mi erkek mi olduğu konusunda iddialaşmış ![]() ![]() - Yüzbaşıya soralım ![]() - O ne pilir ki? - Ama dediğu dediktur ![]() Temel Sır Taka kaptanı Temel Reis yıllardır her sabah kasasını açar ve çıkardığı bir kağıt parçasına dalgın dalgın bakarmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Temel İstikamet Temel trene binmiş, Kontrol gelmiş, biletinin İstanbul'a olduğunu, oysa trenin Ankara'ya gittiğini söylemiş ![]() - Peçi maçinist yanlış istikamete cittiğini piliy mi, demiş ![]() Temel Teknoloji Temel Eskişehir'den Ankara'ya gidecek bir trene binmiş ![]() - Teçnoloji ne çadar celişti, pen purada oturayrum Ançara'ya, sen çarşumda oturaysun İstanbul'a cideysun ![]() Temel Mevta Temel ölmüş ![]() "Öleceğim dedum dedum Inanmadunuz ![]() N'oldi?" Temel Aritmetik Aritmetik öğretmeni Temel öğrencilerini şikayet ediyormuş, - Derste peş kere peş kaç ediy, diye sorayrum, kırk diyler ![]() ![]() Temel İngilizce Temel İngiltere'ye gidecekmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Bu nasıl iştur, come yazaysun, kam okuysun, peçi, cel olduğunu nasıl anlaysun? Temel Özür Bir kadın dergisinin muhabiri Temel'e soruyor: - Cinsel ilişkiyi ne kadar sürdürebiliyorsunuz? - Pi saat kadar ![]() - Ooo, bir saat ha, nasıl başarıyorsunuz? - O şey bi dakika sürüyor, ceri kalan zaman özür tilemekle geçiyor ![]() Temel Randevu Temel Cemal'le şafakta köprüde buluşmak üzere randevulaşmışlar ![]() - Yatsiya kadar celdum celdum, celmedum cidersinuz ![]() Temel Ayakkabı Temel işe girmek için sözlü sınava giriyor ![]() - Ne sorayiler? - Ayakkabı ![]() Temel'in sırası geliyor, bilsin diye kolay soruyorlar: - Dört ayaklıdır, miyav miyav der ![]() - Bağcıkli midur? Temel Servis Temel Fadime'yle dargınmış ![]() - Peçi, seni sahura kim kaldıracak, diye sormuş Cemal ![]() - Kedi, demiş Cemal ![]() - Kedi nasıl uyandıray, diye sormuş Cemal inanmayarak ![]() - Karabaş'la yatacağum ![]() Temel Dikiz Temel ve kardeşi Cemal köpeklerini anlatan bir kompozisyon yazarlar ![]() - İkinizin yazısı nokta virgül aynı nasıl oluyor? diye sorunca, Temel atılır: - Tabii hocam, içimizin pi çöpeği var ![]() Temel Din Temel Ramazanda köprü altında dolaşıyormuş ![]() - Uyy hemşerum oruç tutmay mısun? - Ben hıristiyanım ![]() - Uyy hemşerum tininin çıymetini pil ![]() Temel Matem Temel eczanelerde siyah prezarvatif arıyor, bir türlü bulamıyormuş ![]() ![]() - Nataşa matemdedur ![]() Temel Kararlılık Temel evlenmiş, gerdeğe giriyor ![]() ![]() - Bu tabanca ne oliy? - Az sonra purda öyle te kan çıkacak, pöyle te ![]() Temel Arap Temel aynı otelde kaldığı zenci ile "Arap, arap!" diye dalga geçermiş ![]() ![]() ![]() - Tuh peni kaldıracaklarına, yanlışlıkla arabı kaldırmışlar, demiş ![]() Temel Taklit Temel hergün okula giden ve çalışan oğlunun defterinde tek bir yazı göremeyince nedenini sormuş ![]() - Öğretmen tahtaya ne yazarsa aynen teftere geçireyrum ![]() ![]() Temel Lezbiyen Temel bara gitmiş ![]() - Ben lezbiyenim, demiş ![]() - Ben sadece kadınlarla beraber olurum, demiş ![]() ![]() - Pen te sizun cibu lezbiyenum, demiş ![]() Temel Facia Kaptan Temel'in gemisi çok kötü bir fırtınaya tutuluyor ![]() ![]() - Pen de ölseydim, puyuk facia olacakti ![]() Temel Yılan Yılan Temel, arkadaşı yılana sormuş: - Zehirli miyuz? - Niye sordun? - Tilimu ısırdum ta ![]() Temel Huzur Temel'e benzin fiyatlarının arttığını söylemişler ![]() - Pağa fark etmez, pen peşyuzluk alayrum, yine peşyuzluk penzun alacağum ![]() ![]() EMEĞE SAYGI |
![]() |
![]() |
|