![]() |
Bu Kisa Espriler Can Yakar Can :) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Kisa Espriler Can Yakar Can :)Amerikan üroloji üst kurulunun yaptığı bir araştırma sonucu sex hayatında başarısız olan insanlar mesajları okurken telefonları sağ ellerinde tutuyorlar ![]() Şu anda elinde tuttuğun alet bir uzaylının cinsel organıdır ![]() Her tuşa bastığında uzaylı zevk alıyor ![]() Eğer bu mesajı okurken gülüyorsan demek ki sende zevk alıyorsun ![]() Bu mesaj özel bir frekansla gönderilmiştir, zekilerde hafıza kaybı, aptallarda kısa süreli körluk, ibnelerdede bir anlık gülümseme yapar ![]() Güçlü kolları ile beni koltuğa oturttu, üstüme abandı, eline aldığı kocaman aletini ağzıma soktu, çok canım yandı ve ağzımdan kanlar akıyordu; ama çürük dişimi sonunda çekmişti ![]() Temel ile Dursun Rize de kazı yapıyorlarmış, kaz ölmüş ![]() Toprağa hayat verir diktiğin her çam, ömrüne ömür katar miktiğin her avrat ![]() Yat dedi yattım, aç dedi açtım, aletini çıkarıp soktu, işini bitirdiğinde kan gelmeye başladı, çok korkmuş ve acı çekiyordum; çünkü ilk kez diş çektiriyordum! Gülü seven dikenine katlanır, kaktüs sevenin vay haline ![]() Her gün ağzına al, okşarcasına dudaklarının arasında gezdir, zevkin doruklarına ulaştığında daha da hızlan ve sonra macunu tükür, fırçayı temizle diş sağlığına dikkat et ![]() İki uzaylı benzin istasyonuna gitmişler, biri benzin pompasını tutmuş dötüne sokmuş, diğeri ona şaşkın bir bakışla: "Bu yaptığın normal mi?"demiş ![]() Diğeri ise:"Hayır kurşunsuz ![]() ![]() ![]() Kocamandı, elimde tam olarak tutamıyordum, çok büyüktü, aşağı yukarı salladım tam fışkıracakken ağzıma dayayıp hepsini içtim coca-cola’yı çok seviyorum ![]() Baba der ki:"Oğlum müjde sana iş buldum ![]() Baba cevaplar:"Aşağıdaki büfede yedigün vereceksin ![]() Seni görünce gözlerim dolar, kulaklarım mark ![]() Sen sen ol kapı önünde aşk yapma, aşkın gözü kördür ama komşununki asla ![]() Bütün gece uğraştım bir türlü delinmedi, o kadar zorladım bana mısın demedi, sabret sevgilim şimdi olacak OOOOhhhhh, delindi, kulaklarına takabilirsin küpeni ![]() ![]() ![]() Cep telefonunuzun daha iyi çekmesi için dik pozisyonda üzerine oturunuz, biz buna "Cep To Göt" diyoruz ![]() ![]() Belki bir gün başkalarıda bu uygulamaya başlar,ne dersiniz hoş olmaz mı? Dün gece seni o kadar aradım ki, soğuk vücuduma dokunmanı o kadar istedim, yatağa sensiz ve çıplak girmek zorunda kaldım, neredeydin benim canım pijamalarım ![]() Dereceye girmek için çok çalıştı; ama hasta oldu derece ona girdi ![]() Dünyada iki şeyi sevdim; seni ve gülü, gülü sevdim dikeni battı, seni sevdim dötün kalktı ![]() ![]() ![]() Elleriyle beyaz vücuduma ellediler, dudaklarıyla emdiler, ateşleriyle yaktılar, bilmem ne istediler benim gibi sigaradan ![]() ![]() ![]() -Ah kızım ah! Ben ne salağım; seni ne doktorlar, ne mühendisler istedi de vermedim ![]() ![]() Boynuma sürterek göğüslerinin arasından, aşağıya, kalçamın yanına kadar getirip, yuvasına oturttum, çıkan şılak sesi bana güven veriyordu, sende emniyet kemeri tak ![]() Kadının biri akşama kadar mutfakta durmuş, hiçbir şey düşünmemiş Neden? * Çünkü tefal herşeyi düşünmüş ![]() Adamın biri gökdelenin tepesinden atlıyacakmış altından bir sey geçmis atlamamış ![]() Ne geçmis? * Vazgeçmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yarısı Alıntıdır! |
![]() |
![]() |
|