Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hatun, manyak

Manyak Hatun

Eski 08-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Manyak Hatun

Kadınla kocasının arasında uzun süredir bir faaliyet yokmuş Koca ne yaparsa yapsın karısının ilgisini çekmeyi başaramıyormuş En sonunda çareyi karısını bir psikoloğa götürmekte bulmuş Psikolog genç ve güzel kadını problemini cözmek için :

"Anlatın bakalım bir gününüz nasıl geçiyor "demiş

Kadıncağız baslamış anlatmaya

"Sabahlari işe geç kalmamak için taksiyle gidiyorum Fakat yanımda para bulunmadığından soför " Bayan ya parayı ödersiniz ya da " diyor Mecbur kaldığım için ' ya da ' yı seçiyorum

Durum böyle olunca işe gec kalıyorum tabii Patronu kapıda kaşlarını çatmış beni beklerken buluyorum Patron," ise böyle geç gelmeye devam edersen seni işten atarım ya da " diyor Yine 'ya da' yı tercih etmek zorunda kalıyorum

Akşam eve yorgun argın geldiğimde ev sahibi kapıya dayanıp kirayı yine bir hafta geciktirdiğimizi belirterek " ya kirayı hemen ödersiniz ya da " diyor Eee, haliyle 'yada' yı tercih ediyorum

Kocam eve geldiğinde de o işi yapacak halim kalmıyor tahmin edersiniz "

Psikolog kadına bakıyor :

"Hanımefendi tüm bu anlattıklarınızı kocanıza anlatabilirim ya da"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com