![]() |
Komiserin Eline Verdim (+16) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Komiserin Eline Verdim (+16)İşsiz güçsüz bir adamda kaynağı bilinmeyen çok ama çok fazla para varmış Herkes bu kadar çok parayı nerden kazandığını araştırıp duruyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() -anlat bakalım bu kadar parayı nasıl kazandın ![]() ![]() -ben herkesle iddiaya girerim komserim ![]() ![]() -olum sadece iddiaya girerek bu kadar para kazanılırmı ![]() -size kanıtlıyablirim komiserim ![]() -nası kanıtlıyacan ![]() -sizinle bi iddiaya girelim benim hiç iddia kaybetmiyeceğimi anlarsınız ![]() ![]() Komiser düşünmüş ![]() ![]() ![]() ![]() - tamam ama bir iddiayla sana inanacak değilim demiş ![]() ![]() - 500 dolarına iddiaya girerimki ![]() ![]() Komiser iki gözü de takma olsa bu adam göremez herhalde deyip bi daha girmiş iddiaya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -benimkinin uzunluğu buradaki herkesinkilerinin toplam uzunluğundan daha fazladır demiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -"Alooo Ali olum komserin eline verdim 10 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|