Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, fıkralar, komik, seçme

+18 Seçme Fıkralar (Çok Komik) 3

Eski 08-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

+18 Seçme Fıkralar (Çok Komik) 3

31 Çeken Adam
Adam bir gün 31 çekiyormuş, o kadar hızlı çekiyormuş ki en sononda adamın y*arrağı kopar Adam ne yapacağını şaşırır ve korkar en sonunda da doktora gitmeye karar verir Y*rrağı da yanına alarak doktorun yolunu tutar Yolda giderken canı bi anda çikolata çeker Girer bir bakkala çikolatasını alır ve doktora gider Doktora vaziyeti anlatır 31 çekerken y*rrak koptu der Doktor bunu odasına alır ve y*rrak nerde der Adam cebimde der Doktor elini adamın cebine sokar ve bir çikolata çıkar Doktor ama cebinden çikolata çıktı der Adamda:''Anaaa gelirken Y*rrağı Yemişim'' der

KONUŞTURDUK PEZEVENGİ
Bazı önemli kuruluşların yeteneklerını ölçmek isteyen bir firma mağrada buldugu bir insan iskeletinin yaşını bulmaları için teker teker bu kurluşları çagırıyor(512453 yaşındaymış);
Amerikadan Fbi geliyor içerde 2-3 gün duruyor bunun yaşı 450-600 bin arasındadır diyor,Japonyadan geliyor ve içerde 5-6 gün kalıyor yaşına 480-570 nın arasında dır dıyor sonra şu fransadan gelıyorlar içerde 2-3 hafta kalıyorlar yaşına 500-540 bin arasındadır diyor En son mit geliyor 1 ay geçiyor 2 ay geçiyor ses yok,Firma yetkilileri endişeleniyor tabi içeriye kameraları alıp gırmeye karak verıyorlar tam mağranın agzına geldıklerınde takım elbiseli biri bağrını açmış elinde sigaraylan gelıp bunlardan ateş istiyor şöylee içine çektikten sonra firma yetkılileri sorusunu soruyor kaç yaşında bu iskelet diyorlar adam tam olarak 512453 diyor Tabi fırmadakıler şaşırıyor nasıl bıldınız dıyorAdamda konuşturduk peze diyor

Anahtar
3 tane hatun ölmüş ve öteki dünyaya gitmiş
kapıdaki bekçi ilkine sormuş
-sen ne suç işledin?
-ben evlenmeden öncede evlendikten sonrada kimseyle yatmadım demiş
-buna altın odanın anahtarını verin demiş ve diğerine dönmüş sen ne suç işledin demiş?
-ben evlenmeden önce kimseyle birlikte olmadım ama evlendikten sonra dayanamadım yaptım demiş
-bunun üzerinede bu hatuna gümüş anahtarı verin demişve en sonuncusuna dönmüşsen ne suç işledin demiş?
-ben valla önüme gelenle birlikte oldum hayatımı yaşadım demiş
-adamda bunada benim odamın anahtarını verin demiş

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com