![]() |
+18 Seçme Fıkralar (Çok Komik) 3 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() +18 Seçme Fıkralar (Çok Komik) 331 Çeken Adam Adam bir gün 31 çekiyormuş, o kadar hızlı çekiyormuş ki en sononda adamın y*arrağı kopar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KONUŞTURDUK PEZEVENGİ Bazı önemli kuruluşların yeteneklerını ölçmek isteyen bir firma mağrada buldugu bir insan iskeletinin yaşını bulmaları için teker teker bu kurluşları çagırıyor(512 ![]() Amerikadan Fbi geliyor içerde 2-3 gün duruyor bunun yaşı 450-600 bin arasındadır diyor,Japonyadan geliyor ve içerde 5-6 gün kalıyor yaşına 480-570 nın arasında dır dıyor sonra şu fransadan gelıyorlar içerde 2-3 hafta kalıyorlar yaşına 500-540 bin arasındadır diyor En son mit geliyor 1 ay geçiyor 2 ay geçiyor ses yok,Firma yetkilileri endişeleniyor tabi içeriye kameraları alıp gırmeye karak verıyorlar tam mağranın agzına geldıklerınde takım elbiseli biri bağrını açmış elinde sigaraylan gelıp bunlardan ateş istiyor şöylee içine çektikten sonra firma yetkılileri sorusunu soruyor kaç yaşında bu iskelet diyorlar adam tam olarak 512 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anahtar 3 tane hatun ölmüş ve öteki dünyaya gitmiş ![]() ![]() ![]() kapıdaki bekçi ilkine sormuş -sen ne suç işledin? -ben evlenmeden öncede evlendikten sonrada kimseyle yatmadım demiş ![]() -buna altın odanın anahtarını verin demiş ve diğerine dönmüş ![]() -ben evlenmeden önce kimseyle birlikte olmadım ama evlendikten sonra dayanamadım yaptım demiş ![]() ![]() -bunun üzerinede bu hatuna gümüş anahtarı verin demiş ![]() ![]() ![]() ![]() -ben valla önüme gelenle birlikte oldum hayatımı yaşadım demiş ![]() -adamda bunada benim odamın anahtarını verin demiş ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|