Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, fıkralar, komik, seçme

+18 Seçme Fıkralar (Çok Komik) 2

Eski 08-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

+18 Seçme Fıkralar (Çok Komik) 2

HİÇ DEĞİŞMEMİŞSİN

Köyün hocası bir gün Temelin yanına gelir
-Temel sana öldükten sonra ne olacağını söyliyeyimmi der
Temel merakla
-Söyle hocam der
hoca başlar anlatmaya
-Sen öleceksin, biz seni gömeceğiz sonra etlerin çürücek ot olacak, bizim inek gelip o otları yiyecek sonrada sindirip bi kenara yediklerini sıçacak, ben gelip o boka bakıp 'Ula Temel ne idin ne oldun' diyeceğim Hiç bozuntuya vermeyen Temel
-Hoca bende sana öldükten sonra ne olacağını anlatayımmı der
hoca
-anlat bakalım, Temel
-Hoca sen öleceksin seni gömeceğiz etlerin çürüyecek ot olacak bizim inek o otları yiyecek ve bi kenara sıacak sonra ben o boka bakıp 'ULA HOCA HİÇ DEĞİŞMEMİŞSİN' diyeceğim

FİZİK DERSİ VE TEMEL

idris dursun ve temel fizik dersindeyken ögretmen idrisi kaldırıp sormus araba kullanıyorsun ve hava cok sıcak oldu ne yaparsın ?
-camı acarım hocam
-peki o camdan içeri giren rüzgarın ivmesi nedir?
idris bilemedim der ve 0 alıp otururOgretmen dursunu kaldırır ve aynı soruyu sorar dursun
-ceketimi çıkarırım
-daha sıcak olursa
-camı acarım hocam
-heh işte o camdan içeri giren rüzgarın ivmesi nedir ?
dursun bilemedim der ve 0 alıp oturduktan sonra ogretmen temeli kaldırır
-araba kullanıyorsun ve cok sıcak oldu ne yaparsın?
-ceketimi çıkarırım
-daha sıcak oldu
-gömleğimi çıkarırım
-daha sıcak oldu
-pantalonumu çıkarırım
-daha sıcak oldu
-iç çamaşırlarımı çıkarırım
-çok daha sıcak oldu
-hocam,anamı s*kseler açmam o camı

KIMSE YOKTU

adamın biri,kiliseye günah çıkarmaya giderrahiple birlikte karşılıklı günah çıkarma hücrelerine girerleradam "peder,büyük günah işledim" "ne yaptın anlat bana oğlum,tanrı seni affedecektir" "dün kız arkadaşımın evine gittim,kızkardeşinden başka evde kimse yoktukimsenin olmadığını görünce kardeşiyle olduk" "ooobu çok kötü evlatfakat yaptığının kötü bir şey olduğunun farkındasın" "peder geçen hafta kız arkadaşımı görmeye işyerine gittimiş arkadaşlaşlarından biri dışında işyerinde kimse yoktukimsenin olmadığını görünce iş arkadaşıyla birlikte olduk" "yaaabu hiç de iyi
DEĞİL EE PEDER BURDADA YALNIZIZ

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com