![]() |
+18 Seçme Fıkralar (Çok Komik) 2 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() +18 Seçme Fıkralar (Çok Komik) 2HİÇ DEĞİŞMEMİŞSİN Köyün hocası bir gün Temelin yanına gelir ![]() Temel merakla -Söyle hocam der hoca başlar anlatmaya -Sen öleceksin, biz seni gömeceğiz sonra etlerin çürücek ot olacak, bizim inek gelip o otları yiyecek sonrada sindirip bi kenara yediklerini sıçacak, ben gelip o boka bakıp 'Ula Temel ne idin ne oldun' diyeceğim ![]() -Hoca bende sana öldükten sonra ne olacağını anlatayımmı der hoca -anlat bakalım, Temel -Hoca sen öleceksin seni gömeceğiz etlerin çürüyecek ot olacak bizim inek o otları yiyecek ve bi kenara sı ![]() ![]() ![]() ![]() FİZİK DERSİ VE TEMEL idris dursun ve temel fizik dersindeyken ögretmen idrisi kaldırıp sormus araba kullanıyorsun ve hava cok sıcak oldu ne yaparsın ? -camı acarım hocam -peki o camdan içeri giren rüzgarın ivmesi nedir? idris bilemedim der ve 0 alıp oturur ![]() -ceketimi çıkarırım -daha sıcak olursa -camı acarım hocam -heh işte o camdan içeri giren rüzgarın ivmesi nedir ? dursun bilemedim der ve 0 alıp oturduktan sonra ogretmen temeli kaldırır -araba kullanıyorsun ve cok sıcak oldu ne yaparsın? -ceketimi çıkarırım -daha sıcak oldu -gömleğimi çıkarırım -daha sıcak oldu -pantalonumu çıkarırım -daha sıcak oldu -iç çamaşırlarımı çıkarırım -çok daha sıcak oldu -hocam,anamı s*kseler açmam o camı KIMSE YOKTU adamın biri,kiliseye günah çıkarmaya gider ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DEĞİL EE PEDER BURDADA YALNIZIZ ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|