![]() |
Temel Fıkraları Burda |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Temel Fıkraları BurdaTemel ![]() olmustur ![]() "Alooo! Ben ![]() Bush ![]() "Hehehe ![]() ![]() ![]() Temel düsünür: "Hmmm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arkadaslar ![]() ![]() ![]() Bush icinden kis kis güler ve ciddi olmaya calisarak: "Temel bey ![]() tam 2 milyon askerden olusmaktadir!" der ![]() "Hmmm ![]() ![]() ![]() "Sizu pir süre sonra arayacagum ![]() Aradan birkac gün gecer ve Temel ![]() arar: "Baskan ![]() ![]() hazirladuk size karsi!" Bush ![]() "Neymis bunlar?" "Hacan ![]() ![]() cakaralmaz tüfek bi de kavedeki arkadaslardan birinin bicerdöveri ![]() ![]() ![]() Bush güler: "Iyi ama benim tam 150 bin tankim ![]() askeri gemim var! Haaa ![]() 3 milyon oldu!" Temel yeni gelisme karsisinda biraz sikilmistir: "Tamam ![]() ![]() Birkac hafta sonra Temel ![]() "Baskan ![]() ![]() Bush merakla sorar: "Neden?" Temel ![]() -"Cenevre anlasmasinu incelemisuzdur ![]() 3 milyon savas esirini barinduracak yerimiz yoktur!" daa |
![]() |
![]() |
![]() |
Temel Fıkraları Burda |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Temel Fıkraları Burdaİlyas uzun süren bir Amerika yolculuğundan dönmüştü ![]() ![]() ![]() Birlikte eve dönerlerken ![]() ![]() "Yahu benim sevgili kedim Pamuk ne alemde ![]() ![]() ![]() ona iyi baktın herhalde ben yokken ![]() Temel:"Kedin öldü ![]() İlyas yıkıldı birden ![]() ![]() ![]() ![]() toparladığında ![]() ![]() ![]() ![]() Pamuk'u ne kadar sevdigimi bilirken ![]() diye "öldü" der mi?" Temel "Ya ne der?" gibi baktı ağabeyine ![]() İlyas anlattı: "Bir kötü haberi daha alıştıra alıştıra daha duygusal vermenin yolları vardır ![]() Mesela 'Pamuk bir gün çatıya çıktı ![]() ![]() ![]() 'Pamuk bir gün çatıya çıktı ![]() ![]() ![]() ![]() Geldiler ama indiremediler ![]() en sevdiği işi yaparken ![]() koşarken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok mu zor boyle anlatmak ![]() ![]() ![]() ![]() "Kusura bakma ağabey" dedi Temel ![]() ![]() ![]() ![]() "Oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() annemle babam nasıl?" "Şeyyyy" dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() birgün çatıya çıktı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Temel Fıkraları Burda |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Temel Fıkraları Burdatemel bir gun murat131 ile yoldda kalıyor yoldan gecen ferrari temele yardım etmek icin duruyor ve murat 131 ferrarinin arkasın abaglıyor ferrrarinin sahibi temele bi sorunun olursa sellek tor yap diyo yola cıktıklarında ferrariyi bi porse geçiyo tabi ferrari basıyo bu seferde ferrari porse yi geçiyo derken bunlar yarışa tutuluyo 100 200 bastıkca basıyolar o hızla polisarabasının önünden geçiyolar poli memuru merkeze bildiriyo burda yarış yapan ferrari ve porse vardiyo memurda nolcak onlar son model araba basarlar tabi deyo polisde odeğil komserim arkalarındada bi murat 131 de sellektor yapıp sürekli yol itiyo diyo |
![]() |
![]() |
|