|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
farrrrrrbu, fıkranın, karakterlerini, seçin |
![]() |
Farrrrrr:::....Bu Fıkranın Karakterlerini Siz Seçin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Farrrrrr:::....Bu Fıkranın Karakterlerini Siz Seçin3 kişi belirleyin örneğin ahmet,oğuz,emre bigün bu arkadaşlar dolaşıyorlarmış ve bir tır gelip bunları öldürmüş 3 de ölü ve yerde uzanıyorlarmış melekler ruhlarını alıp götürmüş sorgulanma zamanı gelmiş emre ye sormuşlar SEN NE YAPTIN BÖYLE YAAA !!! emre: napmışım emrenin PATTT SOL ELİNE KİTAP DÜŞMÜŞ VE CEHENNNEME sıra ahmete gelmiş SEN NAPMIŞIN BÖYLE YAAA !!! ahmetin PATTT SOL ELİNE KİTAP DÜŞMÜŞ VE CEHENNNEME SIRA OĞUZA GELMİŞ SEN NE YAPTIN YAAA BÖYLEE! oğuzun PATTT SOL ELİNE KİTAP DÜŞMÜŞ VE CEHENNNEME CEHeNEMde: OĞUZ VE AHMET karşıda YANINDDA saçlı sakallı bıyıklı tek kaşlı 5 tane karı duruyomuş emre ye sormuşlar sen ne yaptında bunları verdler böle EMRE:ben geçmişte 5 tane kedi öldürdüm ONUN cezasını çekiyorum DAHA SONRA OĞUZ VE EMRE karşıda Ahmeti Görmüşler ve YANINDDA saçlı sakallı bıyıklı tek kaşlı 10 tane karı duruyomuş Ahmet e sormuşlar sen ne yaptında bunları veriler böle AHMET: yavv sorma yav ben geçmişte 10 kedi öldürdümmm ahmet VE EMre KArşıda oğuzu görmüşer Yanında 1 tane süper makyajlı fıstık gibi bir bayan sarışın sormuşlar oğuza laannn olm ne bulan kim bu olm laannn! SONRA Oğuz cevap vermiş BU YANIMDAKİ KADIN GEÇMİŞTE 20 KEDİ ÖLDÜRMÜŞ ONUNİÇİN YANINA BENİ VERDİLER |
![]() |
![]() |
|