![]() |
Temel Fıkraları-7 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Temel Fıkraları-779 - Devekuslari Temel Avustralya ya devekusu avlamaya seyahate çikiyor ![]() hazirlayip maceraya atiliyor ![]() ![]() ![]() ![]() Hemen arabayi durduruyor silahini dogrultuyor ![]() ürkerek kafalarini kuma gömüyorlar ![]() ![]() Temel etrafa bakiyor ve kendi kendine sinirli sinirli soruyor : - Ulan nereye gitti bu hayvanlar? 80 - Fikraci Temel Temel kahvenin bir kösesinde kendi kendine söyleniyor ![]() ![]() Arada bir de hatirladigi birseyi bosvermek istermis gibi elini yukariya dogru kaldirip indiriyormus ![]() - Yahu Temel sen sabahtan beri konusarak gülüyorsun ![]() ![]() ![]() Temel cevap vermis : - Kendi kendime fikra anlatiyorum ![]() - Peki ara sira elini yukari kaldirip indiriyorsun o ne demek ? - Yahu bildigim fikra aklima gelirse onu geçiyorum ![]() 81 - Temel Askerde Temel askerdeyken, bölügündeki bir asker devamli Temel e küfrediyormus ![]() Temel sonunda dayanamayip gitmis komutanina : - Komitanum askerin biri anama küfür ettu ![]() Komutan birsey olmaz deyip basindan savmis ![]() Ertesi gün Temel yine gelmis komutanin yanina : - Ya komitanum, babama da küfür ettu daa ![]() ![]() ![]() Komutan yine birsey olmaz deyip savarken Temel : - Hacan anam da sensun babam da sensun burda komitanum ![]() ![]() ![]() Komutan hiddetle ayaga kalkmis : - Cagirin lan su küfürbaz iti ! ![]() ![]() 82 - Ilk Günden Dursun Ingiltere ye gitmis, büyük mal mülk sahibi olmus ve Temel e telefon açmis, "Temel sende gel" demis ![]() ![]() "Yerdeki paralari toplasan yeter" demis ![]() Temel Ingiltere de uçaktan inmis, havalanindan cikmis, yerde 100 dolar ![]() ![]() ![]() "Ulan ilk gunden de isemi baslanir ?" demis, parayi almamis ![]() ![]() ![]() 83 - Yaktin Beni Fadime Midesi agriyan Temel, doktora gider ![]() geçmek için, kisa bir muayeneden sonra hemen teshisi koyar : - Temel, sen hamilesin ![]() Temel, kendi kendine söylenir : - Ne? Yaktin beni Fadime, sana kaç kere "Sevisirken üste çikma" demistim ![]() 84 - Havale Trabzon da yasayanTemel, birgün bankaya gider ve hesabindan baska hesaba havale yatirmak ister ![]() - Havale yatirmak için celmistum ![]() Subedeki görevli memur kendisine " Sistem off da" der ![]() Bizim Temel atlar ve ilgili bankanin Trabzon Of Subesi ne gider ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|