Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fıkrası, yaş

85 Yaş Fıkrası

Eski 08-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

85 Yaş Fıkrası



85 yaşında bir adam doğumhanenin kapısındabeklemektedir Doğumhaneden çıkan doktor şöyle birbakındıktan sonra yaşlı adama sorar-"içerde doğum yapan bayan yakınınız mı?"A-"Evet, eşim"D-"Ama bayan 25 yaşlarında"A-"Tamam işte, eşim o Niye şaşırdınız, baba olamazmıyım yani?"D-"Yoo, aklıma benim dedem geldi de"A-"Nesi varmış dedenizin?"D-"Kendisi av meraklısı idi sürekli ava çıkardıAncak yaşlanınca zorlanmaya başladıBir gün ava çıkacakken kendisini uyardık, aman yapmadedecim, sen yaşlandın, ava gidemezsin diye Kendisiisrar etti ve hazırlandıEee, tabi yaşlıl ık, çıkarken tüfek yerine baston aldıelineBen de kendisiyle gittim Ormanda bayağı yolyürüdükten sonra bir geyik gördükDedim ya, dedemyaşlıBastonu omzuna koydu, doğrulttu ve geyiğe bastonlaateş etti Geyik o anda vurulup yere düştü"A-"Olur mu, başkası vurmuştur onu"D-"Ben de onu demeye çalışıyorum
Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.