Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
atmayacaklar, çığlık

Çığlık Atmayacaklar

Eski 08-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çığlık Atmayacaklar




Yolcular uçağın yanında otobüsten inmişler Bavullarını gösteriyorlar Bir bakmışlar uçak şirketinin minibüsü yanlarında durmuş İçinden kaptan pilotla, yardımcı pilot inmişlerYolcular fena halde şaşırmışlar Nasıl şaşırmasınlar Kaptan pilotun elinde bir beyaz baston Kolunda üç noktalı bant yardımcı pilotun elinde bir köpek taşması Tasmanın ucunda bir Köpek Sağa sola çarparak öyle ilerliyorlar uçağa Günlerden bir nisan değil ama, "Saka herhalde" demiş yolcular, doluşmuşlar uçağa Uçak pistte hızla ilerlemeye başlamış Yolcuların gözleri camda, uçak hızlanmış Yolcular endişelenmeye başlamışlar Uçak daha hızlanmış Pistin sonu hızla yaklaşmaya başlamış uçak iyice hızlanmış Bazı yolcular paniklemiş dua etmeye başlamışlar Uçak son hıza ulaşmış Bu arada pistin sonuna da ulaşmış 10 metre sonra betonun bitip cimlerin başladığı gören yolcular dehşet içinde çığlığı basmışlar Tam o anda da kaptan pilot levyeyi sonuna kadar çekmiş Uçak tam pist biterken tekerleklerini yerden kesmiş, havalanmış Kaptan pilot arkasına yaslanmış Derin bir nefes almış ve yardımcı pilota dönmüş:
-"Biliyor musun?" demiş,"Bir gün çığlık atmayacaklar ve hepimiz öleceğiz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.