Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fıkra, tane

3 Tane Fıkra

Eski 08-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

3 Tane Fıkra



150
Jinekologun biri lanet olsun der ve doktorlugu birakir Niyeti araba tamircisi olmaktir Gider ve sendikanin sinavina girer Sonuçta 100 üzerinden 150 alip gecer Bunun üzerine bir sorusturma açilir Müfettisler hocaya sorarlar bu is nasil oldu diye Hoca; "Valla, yagi degistir dedim degistirdi Filtreyi degistir dedim degistirdi Bujileri temizle dedim temizledi Müfettis: "Iyi de neden 100 degil de 150 verdin?" Hoca: "Bunlarin hepsini egzozdan yapti !"

TED AMCA
Amerikada bir ilkokulda ögretmen çocuklara evde ders alınabilecek bir hikaye yaratmalarini, ertesi gün sinifta okuyacaklarini söylemis Ertesi gün çocuklar hikayelerini anlatmaya baslamis ilk sirada küçük Suzi varmis Baslamis anlatmaya: Bizim çiftligimiz var Bir gün babamla yumurtalari topladik, bir sepete koyduk Arabayla giderken bir tümsekten geçtik, sepet devrildi ve yumurtalarin hepsi kirildi Güzeel Peki bu hikayeden alinacak ders nedir? Bütün yumurtalari ayni sepete koyma Aferim çok güzel Lily sira sende Küçük Lily tahtaya kalkmis ve anlatmaya baslamis: Bizim de bir çiftligimiz var Babam yumurtalardan civciv çikmasi için onlari kuluçka makinesine koyar geçen hafta 12 yumurta koydu 12 civcivi olacagini saniyordu, ama sadece 8'inden civciv çikti Eveeet Peki burdan alinacak ders nedir? Yumurtadan çikmamis tavuklari sayma Aferim bu da çok güzel Billy, sira sende Küçük Billy tahtaya kalkmis ve anlatmaya baslamis: Amcam Ted Vietnam Savasina katilmisti Bir gün helikopterle bir göreve giderken helikopter vurulmus Ted Amcam helikopter düsmeden elinde bir makinali tüfek, bir kasatura ve bir sise bira ile atlamayi basarmis Parasütüyle yere inerken yolda birayi içip bitirmis Inince mermisi bitene kadar makinali tüfegiyle 70 kisiyi haklamis Sonra kasatura kirilana dek onunla 20 kisiyi halletmis Sonra da son 10 kisiyi de silahsiz bitirmis Böyle korkunç bir hikayeden alinacak ne ders olabilir? Içerken Ted Amcama bulasmayin

CANIM SEVGİLİM
Sauna'ya giden bir grup genc erkek, soguk havuzda dinlenirlerken bir cep telefonu calar Bir adam telefonu acar Ortam cok gurultuludur; telefonun obur ucundaki kadin sesini zorlukla duyar Sevgilim Meltem'le disardayim Biraz once cok guzel bir kurk gordum 400 milyon liracik Senin kredi kartindan alabilir miyim? N'oooolur, alabilir miyiiiiimmmm? Tabi canim Al Ah sevgilimmmm! Cok sekersin Biseycik daha var ama kizmayacaksin, degil mi? Hayir, kizmamBuraya gelmeden once Akmerkez'deydik De Beers'de bir tane tek tas pirlanta yuzuk gordum Cok guzeldi sevgilim Butun arkadaslarimda var Senin kredili kart hesabindan alabilir miyim? 650 milyon liracik Gelecek ay ikramiye alacaksin O zaman odersin N'oooolrrrr Alabilirmiyim?" Peki, al canim Sevgilim benim Bi tanem Cok sekersin Bu aksam sana harika bir gece yasatacagim Caniiiim, bi sey daha var Ama kizarsin diye korkuyorum Kizmam, soyle bakiyim Son kazadan sonra arabamdan iyice sogudum Galeride bi tane Peugeot 206 gordum sevgilim Cok guzeldiiii 9 milyara birakacak Senin adina bankadan bi kredi actirsak diyorum sevgilim Nuran'in kardesi bankada sube muduru Kefil-belge-imza falan istemiyor, sen tamam dersen hemen yapicak islemleri N'ooolurrrr sevgilim, seni cok seviyorumPeki, peki Tamam Olur Al bakalimTatli sevgilim benim Canim sevgilim Seni coook seviyorum Hadi by, aksama gorusuruzGenc adam telefonu kapatir ve arkadaslarina sorar: Bu telefon kimindi yahu?

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.