![]() |
1 Delik Gerideyim ( +13 ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 1 Delik Gerideyim ( +13 )Oldukça geniş bir araziye yayılmış 18 delikli bir kulüpte golf oynayan adam, kaçıncı delikte olduğunu şaşırmış ![]() ![]() kadın görmüş ![]() ![]() ![]() 'Kaçıncı delikte oynadığımı şaşırdım da' demiş ![]() ![]() 'Ben 7'nci delikte oynuyorum' demiş kadın ![]() olduğunuza göre, 6'da olmalısınız ![]() ![]() Adam teşekkür edip oyununa dönmüş ![]() ![]() şaşırmış ![]() ![]() ![]() ![]() 'Ben 14'üncü delikte oynuyorum' demiş kadın ![]() ![]() geride olduğunuza göre, 13'tesiniz ![]() ![]() Adam oyununu bitirince kulübün barına gitmiş ![]() oturuyor ![]() 'Teşekkür ederim tekrar' demiş ![]() ![]() ![]() Laf lafi, laf kapıyı açarken, adam kadına 'Ne iş yaparsınız?' demiş ![]() ![]() 'Ben satış şefiyim' demis, kadın ![]() ![]() 'Ne tesadüf, ben de satış şefiyim' demiş adam ve sormuş ![]() ![]() satıyorsunuz? ![]() ![]() 'Söylersem gülersiniz demiş, kadın ![]() ![]() ![]() ![]() 'Orkid satıyorum ben' demiş, kadın ![]() ![]() baslamış ki, tabureden düşmüş, yerde gülmeye devam etmiş, tepinerek ![]() ![]() Kadın 'Söylemiştim güleceğinizi ![]() ![]() ![]() demiş, hafif öfkeli ![]() ![]() 'Yok' demiş adam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() satıyorum ve sizden hala bir delik gerideyim |
![]() |
![]() |
|