![]() |
Canli Yayindaki İnanilmaz Gaflar -2- Gulme Garantili |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Canli Yayindaki İnanilmaz Gaflar -2- Gulme GarantiliÖmer Çavuşoğlu (FB): Haluk Ulusoy bizim hiçbir maçımıza gelmiyor ![]() ![]() ![]() Aziz Üstel (GS): O şampiyonlar ligi maçı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Engin Verel: Yarınki Letonya maçında Hakan Şükür ilk 11'de sahaya çıkacak ![]() ![]() ![]() Osman Tanburacı: Çocuktan al haberi! ![]() ![]() Engin Verel: Sayın Tanburacı, ben 48 yaşındayım laflarınıza dikkat edin! ![]() ![]() İlker Yasin: Yani 6 yıldır başkanlık yapıyorsunuz, koku ne (bu kelimeyi 3 ![]() Aziz Yıldırım: (sinirli bir şekilde) Ne kokusu? Koku moku yok, Allah Allah, gelebilir de gelemez de ![]() ![]() ![]() Ahmet Çakar: Şimdi Tantanika diye bir ülkeden biri çıksa, iki şarkı söylese, bir resim yapsa, biz orayı iyi bir yer olarak biliriz ![]() ![]() ![]() Güntekin Onay: O isimde bir ülke yok efendim! ![]() ![]() Şansal Büyüka: Oynatalım Uğurcuğum ben kalem tamirindeyim ![]() ![]() ![]() Erman Toroğlu: Kalem alayım mı sana hocam? Şansal Büyüka: Yok hocam tamir ettim ![]() ![]() ![]() Erman Toroğlu: Bu adam bizle şey geçiyor da söylemeyeyim şimdi, bir şey geçiyor da ![]() ![]() Şansal Büyüka: Dalga geçiyor de hocam, dalga de! ![]() ![]() Erman Toroğlu: İşte bir şey geçiyor da, dalga geçiyor diyelim! ![]() ![]() Ömer Çavuşoğlu: İşte bunlar da maça kadar bir hafta böyle ümitle yatarlar mutlu olurlar sonra hüsran yaşarlar ![]() ![]() ![]() İhsan Kalkavan: Ümit kim? Güntekin Onay: Ayhan'a da ceza verecek misiniz? Ergün Gürsoy: Ayhan kim? HaberTürk spikeri: Fenerbahçe kalecisi Volkan beni tatmin etmeye başladı ![]() ![]() ![]() Yorumcu: Bunu bir kadın olarak mı, bir taraftar olarak mı söylüyorsunuz? Spiker: Taraftar olarak! ![]() ![]() Mehmet Ali Erbil: Kiminle evlisiniz? Telefondaki yarışmacı: Eşimle ![]() ![]() ![]() Mehmet Ali Erbil: Eşiniz ne iş yapıyor? Yarışmacı: Emekli memur ![]() ![]() ![]() Mehmet Ali Erbil: Yerim ben onu yerim ![]() ![]() ![]() Yarışmacı: Sağ ol! ![]() ![]() Gelin adayı: 2 gün hoşlandı o benden, ama ben "almiyim" dedim ![]() ![]() ![]() Ebru Akel: Peki aldığın günlerde neler oldu? Müslüm Gürses: Harika yahu, pergel gibi açtılar bacaklarını ![]() ![]() ![]() İzzet Yıldızhan: Pergel nedir abi? Müslüm Gürses: Geometrik bir hadise ![]() ![]() ![]() Yasemin Bozkurt: Melike hanım ![]() ![]() ![]() İsmini vermek istemeyen izleyici: Efendim? Yasemin Bozkurt: Siz Melike hanım mısınız? İsmini vermek istemeyen izleyici: Hayır ben ismimi vermek istemiyorum! ![]() ![]() Yasemin Bozkurt: Babası nasıl bir insandı? Konuk: Tipik bir insandı ![]() ![]() ![]() Yasemin Bozkurt: Lütfen televizyonunuzun sesini kısın, sesiniz uzaydaymışsınız gibi geliyor ![]() ![]() ![]() Yaşar İpek: Hayır uzayda değilim, Mecidiyeköy'deyim ![]() ![]() ![]() Metin Uca: Gülünç derecede kısa giyinmiş kişi, z harfi? Yarışmacı: Zındık! ![]() ![]() Metin Uca: Bilgisayarda işlemcinin hız birimi, h1, h2? Vatan Şaşmaz: Hacker! ![]() ![]() Konuk: Ya neden her şeyi erkeklerden bekliyorsunuz? Neden ilk 14 Şubatta biz kutlayacağız? Mesela bi yatağa girdiğinizde neden ilk biz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Esra Ceyhan: Yalnız canlı yayındayız! ![]() ![]() Kadir Çelik: Evimde kaçak kat olduğunu kanıtlarsan, onu sana veririm ![]() ![]() ![]() ![]() Ahmet Çetinsaya: Kaçak kat var, işte belgeleri ![]() ![]() ![]() ![]() Kadir Çelik: Size bir şey geçecek ama ev mi geçecek bilmiyorum ![]() ![]() ![]() Ahmet Çetinsaya: Ne demek o? Kadir Çelik: Hayır bilmiyorum ama ![]() ![]() ![]() Ahmet Çetinsaya: Hayır ne geçeceğini söyle, öyle üstü kapalı küfür etme, küfür müfür yok! ![]() ![]() Kadir Çelik: O senin, sizin üslubunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ahmet Çetinsaya: Bana ne geçecek bana? Bana ne geçiyor kardeşim? Canlı yayında söylesene! ![]() ![]() Kadir Çelik: Laf kalabalığını bırak, sana ne geçecek biliyor musun? Hukukun kılıcı geçecek! ![]() ![]() Ahmet Çetinsaya: Aferin be, düzelttin ![]() ![]() ![]() Kadir Çelik: Adaletin kılıcı geçecek sana! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ahmet Çetinsaya: O sana geçer! ![]() ![]() Kadir Çelik: O kadar çirkinsin ki! ![]() ![]() Program görevlisi: Niçin bu yarışmaya başvurdunuz? Biz Evleniyoruz aday adayı: Babamın vasiyetiydi! ![]() ![]() Ali Sami Alkış'ın bir futbolcu için 'Turgay Şeren'i koysan daha iyi oynar' demesi üzerine Turgay Şeren'in "yok ebenin amı!" şeklinde karşılık vermesi ![]() ![]() ![]() Türkiye-G ![]() "Bu adamlar maymun hapı almış! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şifo Mehmet'in son dakikada gol attığı 2-2'lik tartışmalı FB-BJK maçından sonraki maç röportajlarında FB kalecisi Engin İpekoğlu'nun Bülent Karpat'ın yanına gelip "Böyle bir şey var mı ya? Hakem bana annanı s******!" dedi cümlesini açık ve seçik söylemesi ![]() ![]() ![]() +REP |
![]() |
![]() |
|