![]() |
Fikra Arşivi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fikra ArşiviSabun İki genç rahip gecenin bir yarısı duşa girmek üzere soyunmuşlar, tam duşa girerken yanlarına sabun almadıklarını fark etmişler ![]() Rahiplerden biri giyinmeye gerek görmeden çıplak bir vaziyette sabun almak üzere üst kattaki odasına gitmiş ![]() İki kalıp sabunu alarak duşların olduğu alt kata koşmaya başlamış ![]() Yarı yolda bir bakmış ki karşıdan üç rahibe geliyor ![]() saklanacak yer yok, ne yapsın zavallı, hemen bir heykel ayağına yatarak, olduğu yerde hareketsiz dikilmiş ![]() Rahibeler çıplak rahibin önünde durmuşlar ve heykelin ne kadar gerçeğe benzediğini konuşmaya başlamışlar ![]() rahibin aletini çekiştirmiş ![]() yere düsmüs ![]() "Ah bakın" diye bağırmış çekiştiren rahibe, "bu heykel değil sabun otomatıymış ![]() ![]() ![]() İkincisi bu tezin doğruluğunu test etmek üzere uzanıp aynı şekilde rahibin aletini çekistirmis, doğaldır ki zavallı rahibin elindeki ikinci sabun da yeri boylamış ![]() Üçüncü rahibe durur mu, o da asılmış ![]() ![]() çekiştirmiş ![]() Iıııh ![]() sevinçle haykırmış "yaşasın bana sıvı sabun geldi ![]() ![]() ![]() Yemek Temel birgün ispanyaya gitmis bir arkadasinin tavsiyesi ile bir restuaranta girmis ve bana engüzel yemegi getirin demis garsonun getirdigi yemegi temel afiyetle yemis ve garson bu yemegin ne oldugunu sormus garsonda boganin testisleri demis ve temel ispanyadan ayrilip türki yeye dönmüs daha sonra temel isleri nedeniyle tekrar ispanyaya gitmis ve ayni lokanta ya yemek yemek için girmis ve ayni yemegi siparis etmis garson yemegi getirdikten sonra temel afiyet ile yemis yedikten sonra garsona sormus demiski ya garson bey buseferki biraz küçüktü demis garsonda temele e! her zaman matador kazanacak degilya demis pilot Uçak havalandiktan sonra pilot mikrofonu açip söyle demis "sayin yolcularimiz uçagimiz havalanmis durumdadir kemerlerinizi çözebilirsiniz" demis ve arkasina yaslanmis ![]() ![]() Gofret adamın birinin bir şekilde penisi kesiliyor oda onu cebine atıp ,dikilmesi için hastahaneye koşuyor ![]() ![]() ![]() ![]() adam: desene yar ![]() ![]() ![]() ![]() flört nedir ? Küçük çocuk annesine: -Anneciğim flört ne demek?Anne: -Bak evladım aksam ablanın erkek arkadaşı gelecek onları izle öğren ![]() Akşam çocuk gizlenerek ablasıyla arkadaşını izler ![]() -Anlat bakalım flört neymiş öğrendin mi? Çocuk anlatmaya baslar: -Ablam ve arkadaşı bir sure oturup konuştular ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok yorulmuşlardı bir sure dinlendiler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve anne düşüp bayılır ![]() DELİKÇİ MEHMET Yeni evlenen çocuk cinsellik ile alakali hiç bir bilgisi yoktur, kiz da bir o kadar saf, ilk gece ne yapacaklarini bilmeden oynasirlar ![]() ![]() Oglu cevap verir valla henüz birsey olmadi, ama çok yakinda olur der babasina ![]() ![]() ![]() Aradan birgün daha geçer, babasi yine sorar ogluna ne oldu ![]() Ogul bu sefer farkli bir cevap verir ![]() ![]() Aradan bu sekilde birkaç gün daha geçer, ama hiç bir degisiklik olmaz sonunda babasi ogluna der ![]() Bak oglum, bizim köyün altindaki köyde namli bir adam var naminca ona delikçi Mehmet derler, istersen onu kimse duymadan çagirip su isi hallettirelim yoksa rezil olucaz elaleme ![]() ![]() ![]() Ya baba tamamda ben göbekten ugrasiyodum delmeye bu adam çok asagidan delmis ya ![]() ![]() TEDBİR Kizilderililerin genç reisi 18 yasina geldiginde cani kadin ister ![]() - "Oturan Boga kadin ister ![]() - "Oturan Boga ormana gitsin, üzerinde delik olan bir agaç gövdesi bulsun ve onun üstünde egitim yapsin, hazir olunca gelsin ![]() ![]() - "Oturan Boga hazir ![]() ![]() ![]() - "90 derece egil" der ![]() ![]() ![]() - "Oturan Boga akillandi, önce yaban arilarini kontrol!" FOTOĞRAFCI Temel bir gün fotografini çektirmek istemis ![]() - Ben fotograf çektirmek istiyorum ![]() ![]() Fotografçi; - Olur efendim ![]() Temel; -432 eder de, haçan punin konimuzlan ne alakasi vardur? PACA Adamin biri Karadeniz'i gezerken bakmis bir köyde bütün koyunlar üç bacakli ![]() ![]() - Canimiz her paça istediginde koca koyunu kesecek degildik herhalde ![]() ![]() ![]() ORUÇ Dursun Temel'e sormus - Usagum oruçlu oruçlu kaç hamsi yiyepilursun? Temal - 100 tane demis ![]() Dursun - Hadi oradan yesen yesen 1 tane yersin geriye kalan 99 hamsiyi oruçsuz yersin demis ![]() ![]() - Usagum oruçlu oruçlu kaç hamsi yiyepilursun ? Cemal - 50 demis ![]() -Ha usagum 100 deseydun sana müthis bir espiri yapacaktum demis ![]() BURASI AMERİKA Temel Dallas'daki kuzeni Dursun'u görmeye gitmis ![]() ![]() ![]() Dursun hafifçe gülmüs ![]() Yola çikmislar, Dursun'un çiftliginin kapisindan içeri girmisler ![]() ![]() Dursun gene hafifçe gülmüs ![]() Neyse, aksam olmus, yemek salonuna geçmisler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dursun'un sesi gelmis "Temelim burasi Amerika! Bura da herbirsey büyük!" Yemekten sonra Temel'in tuvalete gitmesi gerekmis ![]() "Temelim, alt kata in, soldan üçüncü kapi" diye tarif etmis ![]() ![]() ![]() ![]() "Sifonu çekmeyiiin!!Sifonu çekmeyiiin!" MATEMATİK Trabzonlu Temel Aga'nin sevgili torunu Eda'ya verilen ödev ile basi derttedir ![]() ![]() ![]() Niyazicugum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dedum ki; "Aglama usagum, bunun içun ögretmen adam dövmez ![]() ![]() Bi tirenlan, bi otobos ayni istasyondan kalkmislar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diyrum oga ki, "damat, senun tanidugun tahsilli bi otobos sofori var ise oga soralim, belki o bilebilur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TEMELİN İNEĞİ Temel'in inegi hastalanmis ![]() ![]() - Ula inegun hastalandugunda ne vermistun? - Tuz ruhi ![]() ![]() ![]() - Eyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Temel ertesi gun kosa kosa geri donmus ![]() ![]() ![]() - Ula inegum oldi ![]() ![]() ![]() - O zaman benimci de olmisti ![]() ![]() ![]() PENGUEN Temel ile dursun Bir gün Sokakta bir penguen bulmuslar ve onu karakola göturmusler komser onlara bu hayvani cabuk hayvanat bahcesine göturun demis ![]() ![]() Komser-'Ula usaklar ben size o hayvani hayvanat bahjcesine götürün demedim mi Teme ile Dursun kizgin bi sekil de Temel ile Dursun-'tamam da göturdük simdide sinemaya götüreyruz demisler PİJAMA Temel Dursun'a misafirlige gitmis ![]() ![]() - "Temel bu aksam gitme, çok yagmur yagiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Ula Temel bu ne hal? Temel de - "Haçan pijamalarimi almaga cittum" demis ![]() KİM TANIYACAK Temelin biri birgün denize gider,soyunur elbiseleri sahilde birakir ![]() Çirilçiplak girer denize epey yüzdükten sonra döner gelir sahile bakar elbiseler yok ![]() ![]() Yolda yasli Temellerden birisi görür sorar usagim bu ne hal Temel durumu anlatir, yasli Temel ula salak usagim yüzünü kapat oni kim taniyacak der YIRTIK DONLU HAYALET Günlerden bir gün temel dursun ve cemal otele yer leşmekte kararlıymışlar bunların 3 bir odada kala caklarmış temel haçen hepimüz aynı odada kalalım demiş cemel ile dursunda tamam demiş ![]() otelci bunlara hangi odada kalmak istiyorsunuz de miş dursun temel ve cemel ver işte bi odada demiş bunlar ıdaya yerleşmiş pencere açıkmış ![]() pencereden acayip sesler geliyormuş "BEN YIRTIK DONLU HAYALETİM" diyormuş ses cemal sesi duyunca Camdan atlamış ölmüş , dursun da atlamış ölmüş ![]() sıra temele gelmiş hayalet ben yırtık donlu haya letim demiş temelde: AL ŞU ELLİ KURUŞU GİT KENDİ NE DOĞRU DÜRÜST DON AL DEMİŞ ![]() ![]() ![]() TEK ASKER TEMEL Manevra varmis ![]() ![]() -Düsman önden gelirse ne yaparsin Temel? Temel cevaplamis ![]() ![]() ![]() Komutan en sonunda : -Ya düsman tepeden gelirse,deyince ![]() Temel dayanamamis ve : -Habu memleketin tek askeru ben miyum komitanum daa! İSTANBUL Bir gün Temel ile Dursun İstabul'a gitmişler ![]() ![]() ![]() -"Ahmet beye gideceğiz ![]() ![]() -"Temel daha gelmedik mi?"diyormuş ![]() ![]() ![]() -"Ula uşaklar Temel ve Dursin ![]() ![]() ![]() ![]() -"Hüüü Temel taksi nasıl birşeydir daa"demiş ![]() ![]() BURDAN ÇIKARTACIĞIMIZ DERS ŞUDUR Kİ: TANIMADIĞINIZ YERLERE SAKIN GİTMEYİN HELE TEKNOLOJİ İLE ARANIZ İYİ DEĞİLSE SÜZME Temelin 8 tane cocugu varmis ama hepsi de birbirinden salak, gerizekaliymis ![]() ![]() anlatmislar ![]() ![]() bunlara 1-2 kutu prezervatif vermis ![]() yollamis ![]() Temel kara kara düsünmeye baslamis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün Temel kahvede otururken sormuslar : " Ya Temel senin 9 cocugun 8'i deli mi deli bu sonuncusu nasi oluyor da bu kadar akilli oldu?" Temel gerine gerine cevap vermis : " Suzme o, suzme ![]() |
![]() |
![]() |
|