Komik Okuyun Anlayın:)(2) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Komik Okuyun Anlayın:)(2)Bir gün Temel eczaneye girmiş Sormuş tavuk var mı diye Eczaneci dursunda burada tavuk ne arar demiş ve Temel'de çıkmış Öbür gün yine Temel gelmiş ve:-Tavuk var mı? diye sormuş Dursun'da dedim ya burada tavuk yok be kardeş Yine öbür gün Temel eczaneye gelmiş ve demişki:-Kardeş tavuk var mı? Dursun iyice sinirlenmiş ve: -Burası eczane burada tavuk olmaz! demiş Temel'de:-Ne kızıyorsun uşağum madem tavuk yok cama tavuk yok diye yaz da bizde görüp sormayalım! demiş Dursun'da aynen öyle yapmış ve eczanenin camına burada tavuk yoktur diye yazmış Öbür gün yine Temel gelmiş ve camdaki yazıyı okumuş ve içeri girmiş![]() -Tavuk ne zaman gelir? Fadime ölüm döşeğindeymiş TemeL'e son sözLerini söyLüyormuş![]() -Beni affet seni erkekLerLe aLdattım Hakkını HeLaL et GüzeLde değiLdim zaten Demiş-TemeL Zaten ben seni keyf icin mi zehirLedim saniyosun ![]() Kayseri`de pazarlık değişmez bir adet haline geldi Hemen her dükkanda bu yıllardır süregelen bir gelenektir Bu durum ilkokul çocuklarına bile yansımıştır İki çocuk bahçede konuşurlarken aralarında pazarlık söz konusudur: - Beş kere beşin yirmi beş ettiğini bildiğin halde, niye Öğretmene yirmi sekiz diye cevap verdin ? Öğrenci çok olgun bir şekilde cevaplar arkadaşını : -Öyle olduğunu biliyorum da, belki öğretmenimle pazarlığa tutuşurduk diye düşündüm Onun için yirmi sekiz dedim![]() Kayserilinin biri iş için Ankara'ya gitmiş ve bir taksiye binmiş İneceği yere geldiğini ve inmek istediğini belirtmiş taksiciye Ama dinleyen nerede! Taksi rampa aşağı hızla gidiyormuş Kayserili telaşla bağırmış:-Şoför gardaş, hayırdır nereye gidiyoruz böyle? Mezbahaya kelle mi yetiştirecen? -Ne mezbahası birader, fren patladı görmüyor musun? -Bişeyler yap o zaman! -Maalesef yapacak bir şey yok! -Bari taksimetreyi gapat gardaşım yav! ![]() ![]() +R3p isterim |
|
|
|