![]() |
Geniş Fıkra Arşivi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Geniş Fıkra Arşivifıkralar alıntıdır arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() edit :yenileri eklenecek ![]() ![]() ![]() *****************EROTİK FIKRALAR ![]() ----------oturan boğa akıllandı Kizilderililerin genç reisi 18 yasina geldiginde cani kadin ister ![]() Kabilenin büyücüsüne gider, der ki: - "Oturan Boga kadin ister ![]() - "Oturan Boga ormana gitsin, üzerinde delik olan bir agaç gövdesi bulsun ve onun üstünde egitim yapsin, hazir olunca gelsin ![]() 15 gün sonra reis geri gelir ![]() Der ki: - "Oturan Boga hazir ![]() ![]() ![]() - "90 derece egil" der ![]() ![]() ![]() Reis söyle cevap verir: - "Oturan Boga akillandi, önce yaban arilarini kontrol!" -------ne biçim kadın gönderdin bana Temel, seyahate çıkmış ![]() ![]() ![]() Odasına yerleştikten sonra, aşağıya telefon etmiş ![]() ![]() Temel, ne istediğini söylemiş: "Bana bir fahişe bulup gönderin ![]() Bunu söyledikten sonra telefonu kapatmış ![]() ![]() "Demin gelen müşteri kadın istiyor ![]() ![]() ![]() Otelin sahibinin karısı öfkeden deliye dönmüş: "Terbiyesiz adam, ne zannediyor bizim otelimizi ![]() ![]() ![]() ![]() Otel sahibi, müşteriye ağzının payını verme fikrini pek tutmamış: "Adama ne söyleyeceğim karıcım, bir terbiyesizlik eder, başım derde girer ![]() ![]() ![]() Kadın çok sinirliymiş: "Sen gitmezsen, ben gider söylerim ![]() ![]() ![]() Ve, hışımla merdivenleri çıkıp Temel'in ağzının payını vermeye gitmiş ![]() ![]() gelmeye başlamış ![]() Onbeş yirmi dakika sonra Temel aşağıya inmiş ![]() ![]() ![]() ![]() Otelcinin yanına gidip bir güzel çıkışmış: "Ne biçim kadın göndermişsin be ![]() ![]() ![]() ----------babamla teyzem Minik oglan bahçede oynarken, babasinin arabasiyla sokaktan geçip, ormana dogru gittigini görmüs ![]() ![]() izleyerek ormana gitmis ![]() Bir de ne görsün ![]() ![]() eve dönmüs, nefes nefese heyecanli bir sekilde annesine, "Anne, anne ![]() ve "Dur biraz ![]() ![]() ![]() ![]() Oglan sakinlestikten sonra devam etmis, "Bahçede oynarken babamin arabasiyla ormana dogru gittigini gördüm ![]() gittim ![]() ![]() ![]() arka koltuguna geçtiler" ![]() Anne çocuga dönmüs, "Dur bakalim, ne kadar ilginç bir öykü bu ![]() ![]() bitirirsin ![]() ![]() Aksam olmus, yemege oturmuslar ![]() ![]() Oglan baslamis; "Bahçede oynarken babamin arabasiyla ormana dogru gittigini gördüm ![]() ![]() teyzemle öpüsürlerken gördüm ![]() ![]() geçtiler ![]() --------kavanoz Bir gün 75 yaşında bir ihtiyar sperm testi yaptırmak için doktora gider ![]() - "Bunu doldurup yarın bana getirin" der ![]() ![]() ![]() Ertesi gün ihtiyar kavanozu getirip doktora verir ![]() ![]() anlatmaya başlar: - "Doktor bey, dün gece sağ elimle denedim olmadı, sol elimle denedim gene olmadı ![]() denedi, ağzıyla denedi önce dişini çıkararak sonra dişini takarak denedi gene olmadı ![]() karısını çağırdık o da iki elini ve ağzını denedi gene olmadı, deyince doktor kendini tutamamış: - "Naaptınız, komşunun karısını da mı çağırdınız" diye sormuş ![]() İhtiyar yanıtlamış: - "Napalım, açamadık şu lanet kavanozu bir türlü ![]() ----------performans Adamin biri, seks hayatindaki sorununa çare bulmak için doktora gider ve sikayetlerini anlatir: - Doktor bey, bana bir seyler oluyor ![]() ![]() Yapilan tahlillerde hiçbir sey çikmamasi üzerine, doktor kütüphanesindeki tüm tip kitaplarina bakar ve benzer bir olguya rastlayamaz ![]() - Beyefendi, bir de esinizi çagirip onunla konusalim ![]() ![]() ![]() Ertesi gün, adamin esi gelince doktor durumu kadina anlatir: - Sevisirken esiniz bir terliyormus, bir üsüyormus ![]() Kadin: - Aman körolasica herif, bir Agustosta sevisir, bir de Ocakta!!! ----------tarak Temel uçağa binerken merdivende bir bakmış önünde Sharon Stone haltetmiş bir dilber ![]() ![]() Muhteşem de bir mini ![]() ![]() Temel içini çekerken bir bakmış, yeri dilberin tam yanı ![]() ![]() Oturmuşlar ![]() ![]() ![]() ![]() İçinden bir bulmaca dergisi, bir kurşun kalem çıkarmış ![]() Başlamış çapraz bulmacayı çözmeye ![]() ![]() Temel heveslenmiş ![]() ![]() "Şimdi bir yerde takılır, bana sorar, böylece muhabbete başlarız" diye ![]() ![]() Beş dakika geçmeden dilber Temel'e dönmüş, gerçekten ![]() ![]() Kısık, seksi bir sesle sormuş: "Beş harfli bir kelime ![]() ![]() ![]() Başına bir harf koyarsanız kadınların en sevdiği alet olurmuş, biliyor musunuz?" diye ![]() ![]() "Aman Tanrım" demiş Temel, Amerikan filmlerindeki gibi ![]() ![]() "Aman Tanrım ![]() ![]() ![]() ![]() Mutlak bir başka kelime olmalı ![]() ![]() ![]() ![]() Beş dakika sonra jeton "Dank" diye düşmüş ![]() ![]() "Tarak olabilir mi, hanımefendi? ![]() ![]() Tarak! ![]() ![]() ![]() ![]() "Silginiz var mı acaba? -----------şartlarım bunlar Adamin biri cok lüks bir restorana girmiş ![]() ![]() ![]() ![]() goguslu uzun bacakli bi fistik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir sure agzi 5 kariş acik vaziyette baktiktan sonra dayanamamiş garsonu cagirmiş: "Yan masadaki şu nefis yaratigi goruyo musun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Boylece garson restorandaki en pahali şaraptan 1 şişeyi bizim fistiga goturmuş ![]() ![]() ![]() ![]() cantasindan bi kagit cikarip bişiler yazmiş, adama goturmesi icin garsona vermiş ![]() ![]() ![]() ![]() Garson kagidi adama vermiş adam bi bakmiş ki şoyle yaziyor: "Bayim, eger garajinizda son model bir BMW, banka hesabinizda 10 milyon ve bacaklarinizin arasinda da 20 cm ![]() varsa gonderdiginiz şişeyi zevkle kabul ederim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adam bunlari okuduktan sonra bi an durmuş, o da bi kagit cikarip bişiler karalamiş ve garsona vermiş "bayana gotur bunu" demiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Sadece bilmeni istedim benim garajimda bir Ferrari Testarosa, bir BMW 850iL ve bir de Mercedes 560SEL var, banka hesabimda ise tam 30 milyon dolar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GERİ GÖNDER ![]() ![]() ![]() ![]() -----------uygun bir iş Adamin biri is ariyormus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() calismasi mumkun degil ![]() "Marketing dusunur musunuz?" diye sormuslar ![]() "Nee?!!" demis adam, "daha iyi birsey yok mu?!" "Peki, satis sorumlusu olur musunuz?" "Olmaz" demis, "daha nitelikli birsey isterim ![]() "Finans isleriyle ilgilenseniz?" "Yok daha neler, hayatta yapmam; daha iyi birsey, daha iyi birsey!!!" diye sizlanmis bu sefer ![]() "Peki o zaman" demisler ![]() ![]() "Hah!"diye bagirmis adam "aynen boyle birsey ariyorum ![]() "**ktir git ![]() -----------çılgın çocuk Yaşlı bir amca parkta bir banka çökmüş etrafı seyrediyormuş ![]() ![]() ![]() turuncu, mavi, sarı renk boyalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - "Ne var moruk, sen hayatında hiç çılgınca bişey yapmadın mı!" demiş ![]() ![]() ![]() - "Yaptım ![]() ![]() ![]() ![]() ediyorum ![]() ![]() ![]() ------------popo Evleneli 15-20 sene geçmişti ![]() ![]() ![]() şişmanladığının farkındamısın ?İddiaya girerim ,popon şu bahçe ızgarasının altındaki mavi gaz tüpünden aşağı kalmıyor ![]() ![]() ![]() Seslenmekle de kalmadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aynı" Kadın sesini çıkarmadı ![]() ![]() Gece yatağa girdiklerinde adam kıkırdadı ![]() "Ne dersin bir sevişmeye ![]() ![]() Kadın sırtını döndü kocasına,yatağın öbür ucuna yuvarlanırken ve de mırıldandı: "Manyak mısın sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -----------ben akılsızmıyım Bir gün bir genç kız annesinden para ister annesi "üzgünüm kızım bende hiç para yok veremem "der ![]() kız tekrar para ister annesi yine "param yok kızım veremem "der ![]() fakat yine annesi veremiycegini söyler ![]() verirmisin "der ![]() eder ![]() ![]() Annesi kızının hiç ondan para istemedini fark eder ve kızına "sen benden hiç para istemiyorsun nerden buluyorsun bunca parayı"der ![]() Kızıda "erkek arkadaşım benim etekle ağaca çıkmamı istiyor ve bunun karşılıgında bana para veriyor" der ![]() Annesi "akılsız kızım o senin külodunu görmek için ağaca çıkarıyor ve sen buna kanıyorsun "der ![]() Bunun üzerine kızı "anneciğim ben o kadar akılsızmıyım külodumu çıkarıpta ağaca biniyorum zaten" ***************ÖĞRENCİ FIKRALARI ![]() -------------tüleyman Biyoloji Öğretmeni, öğrencilerinden birisine sormuş ![]() -"Refleks haricinde insanların isteksiz olarak hareket eden şeyine ne denir? Öğrenci: -"Tik'tir hocam ![]() Öğretmen: -"Afferin çocuğum bildin ![]() Öğrenci: -"Tüleyman öğretmenim ![]() --------------pazarlık payı Küçük Kayseriliye hocasi sormus : - Alti kere alti? - Otuz dokuz ![]() - Otur, sifir ![]() Arkadasi sorar : - Bildigin halde neden otuz dokuz dedin? - Pazarlik edecektim, anlamadi ![]() ![]() ![]() ------------biyoloji sınavı Biyoloji dersinden yapılacak sınav için sınıftaki herkez acayip çalışmış, notlar fotokopiler havada uçuşmuş ![]() sınavın yapılacağı gün gitmişler bir de bakmışlar, ortada kağıt kalem yok sadece sıra sıra mikroskoplar ![]() Hocada başlarında bekliyorken demiş ki, "Bu mikroskaplarda lam'da bir böceğin bacağı var, sınavınız bacağından böceği tanımak" Tabi hemen itirazlar ama fayda etmemiş, hoca dediği dedik ![]() ![]() ![]() En sonunda biri dayanamamış, kapıyı çarpıp çıkmış ![]() Hoca arkasından seslenmiş "Kimsin ulan sen, kapıyı çarpıp çıkıyorsun?" Kapı hafifçe aralanmış ve bir bacak uzanmış" Tanısana hadi lan tanısana kim olduğumu" --------------küçük kusur Minik kiz elinde karnesiyle evden iceri girmis ![]() ![]() tane de iyi var, ama ogretmen karnenin altina soyle bi not dusmus: - "Cok akilli ve yetenekli bir cocuk fakat bir kusuru var, derste cok konusuyor ![]() fikirlerim var, en kisa zamanda siz velisiyle de paylasmak istiyorum" Baba bunun uzerine karneyi imzalamis ve ogretmenin goruslerinin altina kendi de bi not dusmus: - "Lutfen paylasalim, cunku ise yararsa ben de annesinde uyguluyacagim ![]() ![]() ---------------geri zakalı Okula yeni gelen ogretmen ilk dersinde ogrencilere ilginc bir cagrida bulunmus: - Kendini geri zekali hisseden varsa ayaga kalksin ![]() ![]() ![]() Sinifta cit yok ![]() - Sen kendini geri zekali mi hissediyorsun? - Hayir, demis cocuk, ama sizin tek basina ayakta kalmaniza gonlum razi olmadi da ![]() ![]() ![]() ------------bebeğim olurmu Kucuk kiz sinifta Fen Bilgisi dersinde birden parmak kaldiriverdi: "Ogretmenim ben bisey sormak istiyorum!!" "Evet seni dinliyoruz ![]() ![]() ![]() ------------artık takmıyorum Asiri ishalden sikayetci biri Cerrahpasa'ya gider hemen ![]() ![]() yanlislikla psikiyatri servisine havale ederler ![]() ![]() 15 gun suren tedaviden sonra, taburcu olacagi gun, bir arkadasi karsilamaya gelir - "Noldu gecti mi ishal ?" - "Hayir gecmedi ama artik takmiyorum" ------------100 üzerinden 150 Jinekologun biri lanet olsun der ve doktorlugu birakir ![]() ![]() ![]() Sonuçta 100 üzerinden 150 alip gecer ![]() ![]() Müfettisler hocaya sorarlar bu is nasil oldu diye ![]() Hoca; - "Valla, yagi degistir dedim degistirdi ![]() ![]() ![]() Müfettis: - "Iyi de neden 100 degil de 150 verdin?" Hoca: - "Bunlarin hepsini egzozdan yapti !" ---------------karışan sonuçlar Adamin biri karisinin test sonuclarini almak uzere doktora gitmis ![]() Recepsiyondaki hemsire: - Kusura bakmayin beyefendi, ama ufak bir problemimiz var ![]() bayan da teste gitmis ve hangisi karinizin hangisi diger bayanin emin olamiyoruz malesef, demis ![]() sonuclardan biri kotu digeri ise dahada kotu! Adam: - "Ne demek istiyorsunuz yani?" Hemsire: - "Testlerden biri AIDS digeri ise Alzheimer cikti ve hangisi karinizinki birsey soyleyemiyoruz ![]() Adam: - "Korkunc birsey, peki simdi ne yapmaliyim?" Hemsire: - "Bence, karinizi sehrin gobeginde en kalabalik noktaya birakin ve eger evin yolunu bulabilirse de birdaha da onunla yatmayin ![]() ![]() ![]() ***************DELİ FIKRALARI ![]() ------------------eski gazeteler Başhekim, akıl hastanesinin bahçesinde dolaşıyordu, bir ara baktı, bir kalabalık gözüne çarpmıştı ![]() seğirtti ![]() -Papendreu seçimleri kaybetti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bine ulaştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başhekim bu işten hoşlanmış : -Ne yapıyorlar bunlar böyle? diye sormuş ![]() -Efendim, demişler ![]() ![]() Başhekim daha da hoşlanmış ![]() ![]() bağlanıp bir köşeye atılmamış mı! -Onlar mı, okunup da iadeye gidecek eski gazeteler efendim --------------------önce kaçanları Akıl hastanesinden iki deliyi salıvereceklermiş ![]() - "Şunlara son bir test yapalım da görelim akılları başlarına gelmiş mi ![]() ![]() ![]() ![]() Bunun üzerine iki deliyi bir masa başına çağırmışlar ![]() canlı hamamböceği dökmüşler ve, - "Buyrun beyler, yiyiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Delilerden bir tanesi hemen zeytinlere saldırmış, ötekisi araya girmiş, - "Önce kaçanları yiyelim, öbürleri nasıl olsa duruyor!" --------------------ters çivi Delinin biri, çiviyi tersine çevirerek sivri tarafına vura vura duvara çakmaya başlamış ![]() Onun bu halini gören başka bir deli işe karışmış : -Baksana, yahu! Sen yanlış bir iş görüyorsun ![]() ![]() -------------------paydos Delileri uçağa bindirmişler, bir şehirden ötekine naklediliyorlardı ![]() dayanamadı, uçağı ikinci pilota teslim ederek içeride ne olup bittiğini görmek istedi ![]() Deliler uçakta hep bir ağızdan bağırıp çağırıyorlardı ![]() ![]() -Sen neden bağırmıyorsun? diye soracak oldu ![]() Adam : -Ben bunların öğretmeniyim, diye cevap verdi ![]() ![]() ![]() Pilot, çaresiz yerine döndü ![]() ![]() ![]() Pilot: -Aman çok güzel! diye sevindi ![]() ![]() Ama dakikalar geçiyor, arkadan hiç bir ses seda çıkmıyordu ![]() ![]() ![]() Bir de ne görsün! Uçağın kapısı açık ve içeride öğretmenden başka kimsecikler yok değil mi! Dehşetle sordu : -Öğrencilerin nerede?, diye ![]() ![]() ![]() -Dersler bitti ![]() --------------dikenli tel İki deli tımarhaneden kaçmaya karar vermişler ![]() yüksekse altından kaçarız, alçaksa üstünden atlarız ![]() kaçamayacağız arkadaşım çünkü hiç dikenli tel yok!" -------------------merdiven Üç deli deliler hastanesinden kaçmaya karar verirler ama hastaneden kaçmak için 100 basamaklı merdiven engelini aşmak zorundadırlar ve merdiveni çıkmaya başlarlar 1 2 3 45 derlerken 50 ![]() ![]() döner iki deli devam eder 80 ![]() 83 90 95 96 derken son basamak olan 100 ![]() ----------------alık tutuyorum Deli duvara oturmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yoldan geçen soruyor; - Orada balık mı tutuyorsun sen? - Hayır alık tutuyorum ![]() - Tutabildin mi bari ? - çook ![]() ![]() ![]() -----------------bir kedi daha Akıl hastanesinden kaçan iki deli, karşıdan gelen bekçiyi görünce iri gövdeli bir çınarın arkasına saklandılar ![]() ayak seslerini işitmişti ![]() - Kim o? ıçlerinden biri kedi gibi miyavladı ![]() Bu başarılı miyavlamadan sonra bekçi yürüyüp gidiyordu ki,delilerin ayakları altındaki yapraklar hışırdadı ![]() yine seslendi: - Kim var orada? ıkinci deli cevap verdi: - Bir kedi daha ![]() ---------------kuruması için Jim ile Mary akil hastanesinde iki hastadir ![]() en dibe batar ![]() ![]() davranisi hastanede olay olur ![]() emrini verir ![]() - Mary, sana bir iyi bir de kotu haberim var ![]() tamamen yerinde ve boylece hastanemizden taburcu oluyorsun ![]() ![]() once odasinin banyosunda kendisini asmis bulundu ![]() Mary gayet sakin yanit verir: - O intihar falan etmedi ki ![]() ![]() **************AVCI FIKRALARI ![]() ------------------------sadık Bir AVCI diğerine sordu: Köpeğinizi satın almak istiyorum ama sadık mıdır? -Hem de fazlasıyla sadık ![]() ![]() -Nasıl bu kadar emin olabilirsiniz? Şimdiye kadar 5 kere sattım ![]() ![]() ------------------benim köpek Malum, avcılar atıcılıklarıyla meşhurdurlar ![]() ![]() demiş ki:"Benim köpeğim çok akıllıdır, bakkala gönderirim, ne istersem alır ve getirir ![]() benimki! Sadece istediklerimi almakla kalmaz, paranın üstünü de doğru olarak getirir, satış fişini de alır vs ![]() ![]() Bu sırada üçüncü avcı kendinden emin bir tavırla aynen şöyle der:"Sizin köpeklerinizin alışveriş ettiği dükkanı benim köpeğim çalıştırıyor ![]() --------------avcımısın Avcımız avlanmaya cikar daga tepeye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() napsin, kacmaya baslar, ayi da pesinde ![]() ![]() ![]() ![]() ayiyi ![]() ![]() yakalar ayi bunu bir daha becerir ![]() ![]() tufegi basar tetige yine tutukluk yapar, ayi bunu bir daha yakalar bir daha becerir ![]() ![]() ![]() ![]() Artik avcinin dayanacak gucu kalmamistir, hayat meselesi olmustur bu, son bir defa daha bakar ayi karsisinda ceker tufegi basar tetige ve yine tutukluk yapar ![]() ![]() - ya kardesim avci misin ibne misin ------------senden hızlı koşssam yeter Bir Amerikali ile Japon safari'ye çıkmışlar ![]() yanlarına almışlar ![]() ![]() ![]() ![]() Hemen Japon uydudan yönlendirmeli tüfeğini doğrultup ateş etmiş ![]() ![]() doğru gelmeye başlamış ![]() ![]() ayakkabılarını giymeye başlamış ![]() -Ne o, aslandan hizlı mı koşacaksın ? -Yoo, senden hızlı koşsam yeter ![]() ************ASKER FIKRALARI ![]() ------------akıllı er Bir albay, bir er, bir yasli kadin ve bir de genc kiz trende ayni kompartmanda yolculuk etmektedir ![]() kompartman karardigi zaman, MUCUK bir öpücük sesi ve ardindan SIIRRRRAAAK ! diye bir tokat sesi duyulur ![]() sonra yasli kadin "Aferin genc kiza Nasil yapistirdi tokadi" diye düsünmekte ve kafasini sallamaktadir ![]() Genc kiz da "Zevksiz herif bu morukta ne buldu ki , bi de öpmeye kalkti ama kadin da iyi yapistirdi " diye dusunmektedir ![]() Albay ise "Ulan bizim esoglusu er, kizi öptü ![]() "Hehe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------------öpücük Bir Yüzbaşı ile emir eri bir trende yolculuk ediyorlar ![]() ![]() yok ![]() ![]() giriyor, ortalık kararıyor ![]() ![]() çıkıyor ![]() ![]() Genç kız düşünüyor; (Benim yerime annemi öperlerse, işte böyle şamarı yerler ![]() ![]() Kızın annesi düşünüyor; (Helal benim kıza, öpüldü ama, hemen şamarı yapıştırdı ![]() ![]() Yuzbaşı düşünüyor; (Ulan asker kızı öptü, şamarı ben yedim ![]() ![]() ![]() Asker gülümsüyor; (İntikamımı aldım daa ![]() -------------kahraman er Erler sabah yoklamasında, çavuş içlerinden birine soruyor; - Söyle bakalım nerdensin ? - Maraş'lıyım komutanım ![]() ![]() Çavuş sinirleniyor ve askere okkalı bir tokat atıyor ![]() - bir daha söyle bakalım nerdensin ? - Maraş'lıyım komutanım ![]() ![]() Çavuş bu sefer iyice hiddetleniyor ve askere okkalı bir tokat daha atıyor ![]() - ulan sona son defa soruyorum nerelisin ? - Kahramanmaraş'lıyım komutanım ![]() ![]() - Hah şimdi oldu diyor çavuş ve yanındakine soruyor, - Oğlum sen nerelisin ? - Kahramansinop'luyum komutanım ! -------------50 dolar Vietnam savasının en kritik günleriydi ![]() “ sevgilim, buradaki kadınlar yalnız para için yatıyorlar ![]() ![]() süre sonra eşinden söyle bir cevap geldi: - “ sevgilim,sakın onlara 50 dolardan fazla para verme,ben burada ancak o kadar alabiliyorum ![]() ------------arslan oğlu arslan Temel askerdeyken yeni basçavus gelir ve tüm bölüge söyle der: - "Sakin benim adimi unutmayin, benim adim Arslan Oglu Arslan ![]() ![]() ![]() gider ![]() Aradan haftalar geçer ve Basçavus gelir herkeze adini sorar ve hepsi bilir ![]() ![]() - "Bi hayvan oglu hayvandi ama haçen tam hatirlayamayrum" ------------kayserili asker Askerde komutan okuma bilenlerin öne cikmasini istemisti ![]() ![]() - Okumam yazmam yok, ama Kayseriliyim, demis --------------coğrafya Bölük komutani Ali okulu nu denetliyordu ![]() - Oglum, dünya kac parcadir? - Bes parcadir komutanim ![]() - Say bakalim ![]() - Avrupa, Asya, Amasya, Tosya, Okyanusya ![]() - Sen nerelisin? - Kayseriliyim, komutanim ![]() - Su haritada Kayseri'yi göster bakalim ![]() Hasan Kastamonu'yu isaret edince: - Oglum, orasi Kastamonu ![]() - Kayseri'nin bir mahallesi sayilir, komutanim ![]() ------------iki denizci Iki denizci oturmus sohbet ediyorlar; - "Sana iki haberim var, biri iyi, digeri kotu ![]() - "Once kotusunu soyle ![]() - "Biz seninle zamanimizin cogunlugunu seferde gecirirken karilarimizin dostlugu cigrindan cikti, ikiside lezbiyen oldu! ![]() - "Vay canina!, Peki iyi haberin nedir? ![]() - "Senden hoslaniyorum!" --------------kominizm Anadolu kasabalarindan birinde jandarmalar bir eve "kitap baskini" yapiyor ![]() ![]() Jandarma timinin basindaki astsubayin dikkatini, duvara civilenmis birkac raftan ibaret kutuphanede bir kitap cekiyor: "Bir Anti-Komunistin Mucadelesi" Komutan kitabi eline alip soruyor: "Bu tur kitaplarin yasak oldugunu bilmiyor musun?" Evsahibi: "Komutanim, ben anti-komunistim, zaten kitap da oyle ![]() Komutan, kulyutmaz bir ifadeyle cevapilyor muhatabin: "Farketmez, biz komunizmin her turune karsiyiz ![]() -----------elektirikler kesik Amerikalı bir hükümet yetkilisi Şili'deki darbenin hemen sonrasında ülke hapishanelerini incelemek için Şili'ye gitmiş ![]() Herhangi bir hapishanede bir süre inceleme yapan yetkili infaz yerlerini merak etmiş ve hep birlikte hapishanenin mahzenine inmişler ![]() ![]() uyguladıklarını söylemiş ![]() hallettiklerini söylemiş, aynı uygulamayı yapabileceklerini uyarıcı bir dille ifade etmiş ![]() de elektrik kullanıyoruz ama elektrikler kesik olduğu için şimdilik mumla idare ediyoruz" demiş ![]() ************HAYVAN FIKRALARI ![]() ----------yırtmaya değmez Sehirli tavukla köylü tavuk gezerken, bir vitrinde iri ve beyaz yumurtalar gördüler ![]() Sehirli, gururla yanindakine döndü: - "Görüyor musun; bunlari ben yumurtladim, tanesi otuz bin liraya satiliyor ![]() Az ilerdeki vitrinde daha büyük ve sari kabuklu yumurtalar görünce köylü tavuk arkadasini dürttü: - "Bak bunlar da benim yumurtalarim; kirk bin liraya satiliyor!" Sehirli tavuk altta kalmadi: - "Valla sekerim istesem ben de böyle büyük yumurtlayabilirim ama bizim horoz bey, onbin lira için bir tarafini yirtmaya degmez diyor!" ------------mart kedisi Soguk bir mart gecesinde genc erkek kediler disari cikmak icin susleniyorlar ![]() cekiyor ![]() - "Abi nereye gidiyorsunuz? bende geleyim mi?" - "Hayir,biz disi kedilerle sevismeye gidiyoruz ![]() Kucuk kedi 2 ![]() ![]() ![]() - "Hayir,biz disi kedilerle sevismeye gidiyoruz" Kucuk kedi yine bir aksam uzeri disariya cikmaya hazirlanan abilerine yaklasmis - "Abi bende gelebilirmiyim" diye sormus ![]() - "Hadi gel, lan sende ogren" demis ![]() Kucuk erkek kedi ve abileri cok soguk ve karli bir mart gecesinde sokaklarda dolasmaya baslamislar ve hemen bir plan yapilmis ![]() ![]() cikmislar baslamislar beklemeye, kar yagiyor ve hava cok soguk, aradan gecen 2 saatten sonra yoldan gelip gecen yok ![]() Abilerinin yaninda bekleyen kucuk erkek kedi iyice usumus ve titrek bir sesle abisinin koluna durtmus; - "Abicim ben bi on dakika daha sevisir sonra giderim" demis ![]() ------------neden Genc deve annesine sormus , anne niye bizim ayaklarimiz bu kadar büyük? Anne cevap vermis , çölde kuma batmamak için ![]() ![]() Genç deve tekrar sormus , peki kipiklerimiz niye bu kadar gür ![]() Anne tekrar cevap vermis , çölde kum firtinalarinda kum kaçmasin diye ![]() Meraki yatismamis olan genç deve bir soru daha sormus, bizim niye hörgüçlerimiz var ![]() Anne deve sabirla yanitlamis , çölde çok uzun süre susuz idare edebilme için suyu hörgüçlerimizde depolariz ![]() Sonunda dayanamayan genç deve sormus , Peki biz Ankara Devlet Hayvanat Bahçesinde ne bok yiyoruz ![]() ---------yassı tavuk Karadeniz'i gezen bir adam yolda aniden önüne çıkan tavuğu ezmiş ![]() azından parasını vermek istemiş ![]() ![]() - Afedersiniz; ben hemen köy dışında bu tavuğu ezdim ![]() ![]() sahibi kim ? Bunun üzerine hep beraber tavuğa bakan Lazlar : - Hemşerim sen yanlış geldin ![]() ![]() -----------bizim karı Mahkemede hakim, Temel'e sormus; - Kiminle evlisin? - Bizum kariylan! Hakim sinirlenmis,; - E, herhalde ![]() - Duydum tabi, nasil duymadum! - Kimmis,? - Bizum kari ![]() ---------vites Temel birgün son model bir mercedes araba ile Trabzon'a gelmiş ve arkadaşları ile muhabbete başlamış; Konu arabalardan açılınca, Temel başlamış arabasını övmeye, Almanlar ne kadar zeki insanlar yahu, yaptıkları araba dört dörtlük ![]() ![]() arabamla Trabzon'dan Samsuna 4 saatte giderim' demiş ![]() Arkadaşları gidemezsin demişler ![]() ![]() Arkadaşları 'iyide biz senin oraya ne zaman vardığını nereden bileceğiz demişler ![]() Temel'de 'Samsun'a varınca telefon ederim ![]() ![]() Ordan hemen biri atılmış ve 'iyide Samsun'dan aradığını nereden bileceğiz ![]() ![]() demiş ![]() Temel adresi alarak yola çıkmış ve 3,5 saatte Samsun'a varmış, sözü edilen kişiyi bulmuş ve Trabzon'a telefon etmişler ![]() Arkadaşları Temel'e 'oooo Temel iddiayı kazandın tamam hadi gel' demişler ve başlamışlar Temel'i beklemeye ![]() Aradan 5 saat geçmiş Temel yok ![]() ![]() Arkadaşları 'nerde kaldı bu yahu' diyerek evlerine gitmişler ![]() ama kimseden cevap yok ![]() O gün de Temel efendi Trabzon'a teşrif etmemiş ![]() Ertesi gün sabah yine yok, öğleden sonra çıkmış gelmiş! ![]() Arkadaşları Temel'e hemen 'yahu Temel Samsun'a 3,5 saatte gittin 3 günde ancak döndün, ne oldu uşağım' demişler Temel de ' Sormayın be arkadaşlar bu Alman'lar ne gerizekalı bir millet' demiş ![]() Arkadaşları ' Ne oldu Temel' demişler Temel ' Şu güzelim arabayı yapmışlar, 5 tane ileri vites koymuşlar ama 1 tane geri vitesi koymuşlar' demiş ![]() ---------temel ile yunan askeri Temel askerligini yunan sinirinda yapiyormus ![]() Temel'in cani cok sikiliyormus ![]() Yunan'a bir islik calmis elleriyle "Havaci misin?" isareti yapmis, Yunan aldirmamis ![]() Bir islik calmis elleriyle "Karaci misin?" isareti yapmis, Yunan aldirmamis ![]() Bir islik daha calmis "Denizci misin?" anlaminda yuzme isareti yapmis, yunan aldirmamis ![]() Bir islik daha calmis ![]() ![]() Bir islik daha calmis "Gozcu musun?" anlaminda durbun isareti yapmis, yunan aldirmamis ![]() Nöbetler degismis sira yine Temel'le Yunan'a gelmis ![]() Yunan'a hadi sinira git demisler yunan da: - "Ben oraya gitmem ![]() diyor ![]() ![]() --------kaynana Temel bi gun kahveye girmis ![]() ![]() ![]() Temel: "Kaynanami gomduk ![]() Kahvedekiler: "Iyi de bu halin ne?" Temel: "Biraz direndi de ![]() ---------kaşıntı Adam melon şapkasının üzerinden kafasının kaşımaya çalışan bir başka adam görmüş ve yanına giderek: - Afedersiniz, siz Laz mısınız? - Evet, neden sordun? - Şapkanızın üzerinden kafanızı kaşımaya çalışıyordunuz da ![]() - Ne olmuş yani?! Sen kıçın kaşınınca pantalonunu mu çıkarıyorsun? *************SARHOŞ FıKRALARI ![]() -----------zurna gibi Üç kovboy Teksas ta bir barda masaya oturmus, kafayi çekiyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() Parmagi ile ortadakini isaret etmis, "Senin anan" demis,"Teksas in en çilgin seks manyagidir" ![]() ![]() ![]() Masanin etrafi bir anda bosalmis ama ortadaki adam duymazdan gelmis, içkisine devam etmis ![]() dakika sonra geri gelmis ![]() ![]() Etraf masalar gene bir anda bosalmis fakat bizim kovboy gene kilini kipirdatmadan içmeye devam etmis ![]() ![]() On dakika sonra gene gelmis ![]() ![]() ![]() yat,gene zurna gibi içmissin, baba! ![]() ![]() ---------kırmızı ışık Adamin birini kirmizi isikta gectigi icin polis durdurmus, adamdan ehliyet ruhsat istemis ![]() iciyorduk, sanirim fazla kacirdim, biraz sarhosum orada unutmus olmam lazım" demis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Komiser gelmis adama ehliyet ruhsat sormus, adam cikartip uzatmis hemen ![]() ![]() ![]() ![]() Alkolmetreyi cikarip ufletmis, adamda zerre alkol yok ![]() ![]() ![]() Sasirmis tabi ![]() ![]() "Yaw memur bana sizin alkollu oldugunuzu ve ehliyetinizin yaninizda olmadigini soyledi" demis ![]() Bizim uyanik donmus komisere ![]() ![]() "Siz ona aldirmayin, pek iyi degil galiba ![]() ![]() gectigimi filan da soyleyebilir" **************SPOR FIKRALARI ![]() --------------buzdolabı Temel bir gün kahvede otururken arkadaşlarından biri ona: - "Ula temel senin hanım seni aldatıyo" demiş ![]() Bunu duyan temel hemen eve koşmuş, evi aramış taramış fakat kimseyi bulamayınca sevincinden oracıkta ölmüş ![]() dolaşırken bir anda arkadaşı Dursun'u karşısında görmüş ve şaşkınlıkla: - Ula dursun ben seni daha dün gördüydüm nasıl olduda ölüp buraya geldin ![]() - Valla temel hiç sorma donarak öldüm, peki sen nası öldünde buraya geldin ![]() - Dün kahvedeydim biri geldi bana senin hanım seni aldatıyo dedi bende hemen eve gittim aradım taradım ama kimseyi bulamayınca orada yığıldım kaldım ![]() - Ula buzdolabına baksaydın ikimizde şimdi sağ olacaktık ![]() ----------hakemler bizde Bir devrin tüm as ve klas futbolcuları cennette buluşmuş ![]() ![]() -Cennetle cehennem arasında bir maç düzenleyelim ne dersin? -Boşuna oynamayalım, biz kazanırız, demiş seytan ![]() -Olur mu en iyi futbolcular bizde ![]() ![]() Şeytan şeytanca gülümsemiş : -Ama bütün hakemler de bizde ![]() ***********ÇOCUK FIKRALARI ![]() ----------boğa Öğretmen sınıfa geç gelen öğreciye sordu : - Neden geç geldin oğlum ? - Bizim ineği damızlık boğaya götürdüm hocam ![]() - O işi baban yapamazmıydı? Çocuk bu soruya gülerek : - Belki yapabilirdi hocam ama bizim inek boğalardan daha çok hoşlanıyor ![]() --------resim Leyla, ağacın altına oturmuş resim yapıyordu ![]() -Leyla, ne resmi yapıyorsun bakayım? -Çimenlikte bir keçi resmi ![]() -Çimenler nerede? -Keçi hepsini yedi ![]() -Ya keçi? ![]() ![]() ![]() -Yiyecek birşey kalmayınca o da gitti ![]() --------baba yüreği Ali babasina sormus: - Baba ben nasil dünyaya geldim? - Gece annenle yatmaya gittigimizde yatagin çevresine seker koyduk ![]() ![]() Bu fikir Ali'nin ilgisini çekmis ve denemeye karar vermis ![]() ![]() böcekler, vs yatagin çevresindeymis ![]() Ali: Ulan demis, simdi size elimin tersiyle bir korum ![]() *********Bi Kaç Tanede Karışık ![]() estetik ameliyatı Bir kari-koca cok kotu bir kaza gecirirler ![]() Kadinin yuzu tamamen yanar ![]() deri alamayacaklarini soyleyince kocasi deri vermeye Gonullu olur ![]() Fakat kocasindan alinacak deri popo bolgesinden alinacaktir ![]() ![]() Adam bu bilginin karisina soylenmemesini ister cunku moralinin bozulacagindan cekinmektedir ![]() Ameliyat tamamlandiktan sonra kadin eskisinden de guzel gorunur ![]() Her goren bu muhtesen guzellik karsisinda hayrete dusmektedir ![]() Birgun kadin kocasi ile basbasa kaldiginda ; - "Hayatim cok tesekkur ederim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - "Tesekkure gerek yok hayatim ![]() ![]() ![]() ---------hala inanıyor Yeni evli çift balayı zamanında golf oynamaya karar verirler ![]() ![]() topa bir vurur top direk çalılıkların arasında kaybolup beraberinde bir şeylerin kırıldığına dair ses getirir ![]() ![]() eden çift topun harabe bir kulübenin camını kırdığını anlarlar ![]() ![]() Çift üzgün bir vaziyette, -Kusura bakmayın beyefendi bilerek olmadı çok özür dileriz zararınızı ödemeye de razıyız, diyerek af dilerler ![]() Bunu gören adam: -Hayır hayır esas ben size çok teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() serbest kalmama neden oldu ![]() ![]() ![]() Kadın: -Benim içinde hizmetçileri olan kapısında son model arabalar duran bir villam olsun, der ![]() Cin: -İsteginiz yerine getirildi bayan, der ![]() Adam ise düşünür ![]() ![]() -Cin bende hesabımda 1 milyon dolar istiyorum ![]() -Beyefendi sizin de isteğiniz yerine getirildi ![]() ve canım acaip kadın çekiyor ![]() ![]() Adam bu istek karşısında sinirlense de cinin yaptıklarından dolayı biraz yumuşar ve cin olduğunu düşünüp bir daha karşılarına çıkmayacağını düşününce karısına bakar ![]() ![]() Kadınla cin arka odada işlerini bitirmişler kadın giyinmektedir ![]() -Hanfendi kocanız kaç yaşında? -35 nolduki? -Hiiç bu yaşa gelmiş hala cinlere inanıyor --------geliyorum Johny annesiyle birlikte banyo yaparken,gögüslerini göstererek sorar; - "Anne,bunlar nedir?" Nasil cevaplayacagini bilmeyen annesi, "yarin kahvaltida babana sorarsin" der -unutmasini umud ederek- Ama johny unutmaz ve ertesi gün kahvaltida babasina sorar, Babasi söyle yanitlar, - "Onlar balon çocugum, annen öldügü zaman o balonlari sisirecegiz ve annende cennete uçacak" ![]() Birkaç hafta sonra johny'nin babasi eve birkaç saat erken gelir ![]() Johhny aglayarak babasinin yanina kosar ![]() - "Baba kos annem ölüyor ![]() Babasi çocugu sakinlestirmeye çalisirken sorar, - "Neden annenin öldügünü düsünüyorsun?" Çocuk aglamaya devam ederken anlatir, - "Harry Amca annemin balonlarini yalıyordu, ve annem de söyle bagiriyordu," - "Tanrim geliyorum" |
![]() |
![]() |
|