![]() |
Komik Fıkalar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Komik FıkalarSEN MİYDİN Trafik kazası geçiren kadının canını azrail almaya gelir Azrail:Sana 50 sene daha hak veriyorum Der ve onun canını almaz kadın kendine cok iyi bakar estedik mestedik epey bi degişir 1 ay sonra tekar kaza geçirir Bu sefer azrail canını alır Kadın:Canımı nie aldın benim daha 50 senem vardı Azrail:Kız senmiydin tanıyamadım cok degişmisin KANTİN Bir gün kantinde yer bulamayan cocuk profesörün yanına oturur profesör sinirlenir Profesör:kuşlarla özüzler yan yana oturur mu ? Cocuk:İYİ ben ucayım o zaman der Profesör daha cok sinirlenir 5dk sonra sınava giren profesör sınavı bitir Ertesi gün Sonuçlar acıklancaktır (KAntinde Yanında oturan cocuk gelir notunu ögrenmek için) KAgıdı eline alır bakar (kagıtta kocam öküz yazılıdır) Cocuk:hocam imzanızı atmısınız notum nerde KAçış iki deli deli hastanesinden kacmaya karar verir 1çi deli öteki der ki Git bakalım dikenli teller yüksektemi alcakdamı Gider bakar bi süre sonra gelir biz kacamayız der 1çi deli sorar neden Çünkü hiç dikenli tel yok ![]() Kabak TArlası Askerlerle birlikte,Temel bos bir arazide mayin olup olmadigini kontrol ediyorlardi ![]() -"Hemen herkes donunu indirsin ve yüzüstü yere yatsin ![]() Bunun üzerine Temel: -"Komitanim, sirtüstü yatsak, hiyar tarlasi sansalar olmazmi?" Talihsiz Doktor Kamyon Şoförü çarptığı yayayı teselli eder : - Şansınız varmış ki size çarptığım yer tam doktorun muayenehanesinin karşısı ![]() ![]() Yerdeki inleyerek cevaplar : - İşte o doktor benim ![]() ![]() Roman YAzmış Bir akıl hastanesinde bir deli, öteki deliye: - Ben bir roman yazdım, al oku; bakalım beğenecek misin, demiş ![]() Ve kendisine kalınca bir kitap vermiş ![]() Öteki deli, bir hafta boyunca okumuş romanı ![]() - Romanın çok ilginç, demiş; yalnız biraz kalabalık, çok isim var içinde ![]() Kitabı veren deli: - Al, demiş, ikinci cildini de oku ![]() Ve kalınca bir kitap daha vermiş ![]() Yine aradan bir zaman geçmiş ![]() - Bunu da okudum, demiş; gerçekten çok ilginç ama, bu da çok kalabalık; çok isim var içinde ![]() ![]() ![]() O sırada akıl hastanesinin doktoru gelmiş üstlerine: - Verin bakayım, demiş, o telefon rehberlerini ![]() Umarım beyenmişsinizdir Not1: Alıntıdır Not2: Daha önce verildiyse özür dilerim yorumları eksik etmeyin beyenen +Rep EmeGE SAygı hiç bakan(Konuya) yok mu ya? |
![]() |
![]() |
|