Zidane-Fener |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Zidane-FenerBir gün Real Madrid, Fenerbahçe'yle maç yapmak için Istanbul'a gelecekmiş Binmişler uçağa, Real Madrid'li oyuncular çok üzgün Zidane kaptan olarak sormuş tabi- Ne o çocuklar yüzünüzden düşen bin parça? Raul demiş ki: - Ya abi fenerle oynamayı hiç istemiyoz ![]() Stata gelmişler Hala millet surat yapıyor Zidane arkadaşlarina;- Siz gidin İstanbul'u gezin, ben Fenerbahçe'yle tek basima maç yaparım demiş![]() Bunu duyan arkadaşlari sevinçten havalara uçmuşlar Hemen dalmışlar İstanbul gecelerine Maç başlamış Devre arası Real Madrid'li futbolcular stata gelmişler ve skorboarda bakmislar Real Madrid 1:0 önde Demişler bi Laila yapalım gelelim bari Maçın sonunda geri gelmişler Bi bakmışlar skor 1:1 Gitmişler soyunma odasına Zidane'yi kutlamaya, ancak Zidane almış başını iki elinin arasına ağlıyor![]() - Niye ağlıyorsun, sen bütün takıma karşı tek başına oynadın ve maç berabere bitti Bu mükemmel bi şey![]() Zidane cevap vermiş; - Eğer maçın 60 dakikasında kırmızı kart görmeseydim, farka gidecektim Ben ona üzülüyorum
|
|
|
|