Polis... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Polis...Birgün küçük bir çocuk yolda oynarken ordan bir polisin ilgisini çeker ve çocuğa sorar"ne yapıyorsun ufaklık" ![]() çocukta "polis yapıyorum"der![]() polisin hoşuna gider ve sorar"anlat bakalım nasıl yapıyosun polisi" cocuk cevap verir "çamur alıyorum su ve bok katıyorum polis oluyor "der![]() bunu duyan polis çocuğu bir güzel döver![]() ertesi gün polis yine çocuğa rastlar ve bakar çocuk yine bişeyler yapıyo![]() "ne yapıyosun sen burda" diye sert bir şekilde sorar polis![]() çocukta"polis yapıyorum "der![]() polis yine sorar "anlat bakiim nasıl yapıyosun "cocuk aynı cveabı verir"çamur alıyorum su ve bok katıyorum polis oluyor" der ve yine güzel bir dayak yer![]() ![]() ertesi gün yine herşey aynı polis bir hışımla gelir ve "sen akıllanmicakmısın yine mi polis yapıyosun"der![]() ![]() çocuk busefer hayır "asker yapıyorum der![]() "polisin ilgisini ceker![]() "anlat bakalım askeri nasıl yapıyosun"çocuk başlar"çamur ve su'yu karıstırıyorum asker oluyor der",polis merakla "ee buna niye bok katmıyosun "der![]() ![]() çocuk cevap verir "bok katınca polis oluyor"![]() ![]()
|
|
|
|