Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
batırılırsa, iğne, kilisede, kocaya, olacaklar

Kilisede Kocaya İğne Batırılırsa Olacaklar

Eski 08-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kilisede Kocaya İğne Batırılırsa Olacaklar

Adamla karısı her zamanki gibi kilisede vaaz dinlemeye gidiyorlarmış Ancak adam her seferinde vaazın ortalarına doğru uyuklamaya başlarmış, o yüzden yerlerine oturmadan önce karısı çantasından bir çengelli iğne çıkartmış:
- Bana bak adam demiş "bugün de yanımda uyuklarsan şu iğneyi artık nerene rast gelirse batıracağım Derken kilise toplanmış, vaaz başlamış Biraz sonra kadın başını yana doğru bir çevirmiş, kocası uyukluyor Kadın:
- Benden günah gitti diye iğneyi çıkarırken, Papaz;
- Bu evreni yaratan kimdir? diye sormuş Tam o anda kadın iğneyi batırıverince adam:
- "ALLAAH" diye bağırmış Papaz gülümsemiş, "adamı uyandırdım" diye kadın da gülümsemiş Vaaz devam etmiş 5-10 dakika sonra kadın yine başını çevirmiş, adam yine uyukluyor Bu arada vaaz devam ediyor Papaz: - Allah'ın sizi duyması için ona şöyle seslenmeniz yeter derken, kadın yine adama iğneyi batırınca, adam:
- Ey yüce Tanrım! diye bağırmış Papaz yine onlara bakıp gülümsemiş, vaaz devam etmiş 5-10 dakika sonra kadın kocasına yine bakmış, adamın yine uyukladığını görünce:
- Pes yani pes" diye iğnesini çıkartmış Papaz:
- Peki Havva ikinci kez hamile kaldığı zaman Adem'e ne demiştir? diye sorarken kadın bütün gücüyle iğneyi adama batırmış ve adam can havliyle bağırmış:
- Bana bak yeter artık! O elindeki bana bir kere daha değerse yemin ediyorum tuttuğum gibi koparacağım!

Alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com