![]() |
Fitil |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() FitilTemel bel ağrısı çekiyormuş ![]() Gitmeye karar vermiş ![]() ![]() Temel tamam diyerek evine dönmüş ![]() "Doktor ne dedi Temel?" -"Valla böyle bir şey verdi ![]() -"Eee ne yapacakmışsın bunu?" -"Her gün anal yoldan alacakmışım ![]() -"O ne demek ki? " -"Bilmiyorum" -"Ben de bilmiyorum, doktoru arayıp öğrensene ![]() Temel doktoru aramış ![]() -"Doktor bey kusura bakmayın ben bunu ne yapacağımı anlayamadım" Doktor: -"Anüsten alacaksınız beyefendi ![]() Temel tamam diyerekten telefonu kapatmış ve karısına dönüp; -"Anüsten alacakmışım" Fadime: -"O ne demek?" -"Bilmiyorum" -"E ben de bilmiyorum şunu adam gibi yarın doktora gidip öğrenelim ![]() Ertesi gün Temel doktorun odasına girer ![]() -"Doktor bey ben bunu ne yapacağımı gene anlamadım ![]() Doktor: -"Makattan alacaksınız ![]() Temel dışarı çıkıp tekrar anlamadığını Fadime?ye söyler ![]() Fadime sinirli bir şekilde: -"Niye şunu adam gibi öğrenmiyorsun" der ![]() Temel cesaretini toplar doktorun odasına tekrar girer ve sorar: -"Doktor bey cehaletime verin ben bunu gene anlayamadım ![]() Doktor: -"Beyefendi kıçınıza sokun" Temel dışarı çıkar, Fadime sorar: -"Ne oldu Temel?" -"Valla bilmiyorum ama doktor çok kızdı ![]() Alıntıdır |
![]() |
![]() |
|