Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
lamba, sihirli

Sihirli Lamba

Eski 08-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sihirli Lamba

Temel ve Cin Bir Fransız bir İngiliz ve bir de Temel bir gemi kazasından sonra ıssız bir adaya çıkarlar İngiliz kumsalda bir lamba bulur Fransız bunun Aladdin'in lambası olabileceğini söyler ve lambayı ovuşturur Gerçektende lambadan bir cin çıkar
-"Ne dilerseniz dileyin benden" der İngiliz
-"Ben ailemin yanına İngiltereye gitmek istiyorum" der Cin isteyi yerine getirir Sıra Fransız'a gelir Oda ailesinin yanına Fransaya gitmek ister Onun isteyide yarine gelir Sıra Temeldedir Temel biraz düşünür Cin çabuk olmasını söyler Temel etrafına bakar ve cin'e dileyini söyler
-"Arkadaşlarımda gitti ben bu ıssız adada yalnız kaldım onun için arkadaşlarımı geri getirmeni istiyorum" der

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com