Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kamyon, söförü, temel

Kamyon Söförü Temel

Eski 08-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kamyon Söförü Temel

Temel kamyon söförüymüs Bir gün kamyonu ile yokus asagi inerken freninin patladigini farketmis Ileriye dogru baktiginda da yolun ikiye ayrildigini görmüs Bir tarafta pazar kuruluymus ve yüzlerce insanin alisveris yapiyormus Diger tarafta ise küçük bir çocuk yolun ortasinda oyun oynamaktaymis Temel çok hizli bir sekilde düsünerek pazar yerune çirersem pi sürü insan ölür en eyisu çocigu ezeyum demis Ertesi gün gazetelerde söyle bir baslik; pazara giren kamyon dehset saçti 150 ölü Temel e sormuslar : - Sende hiç kafa yokmu? Bu kadar insani ezecegine bari çocugu ezseydin Temel cevap vermis : - Ula siz benu salak mi sandunuz? Bunu bende düsündüm Tabii ki çocugu ezecektim ama cocuk pazara dogri kosunca ben ne yapayim?
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com