Kırç |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
KırçTabur´a yeni bir komutan gelmiş ve askerleri toplayarak bir konuşma yapacağını belirtmiş Bütün askerler toplanmışlar ve komutanbaslamış konuşmaya: - Bugün tanışmak için sizleri buraya topladım Benim adım Ahmet, soyadımKırç Tekrar ediyorum, Kırç Arada R var Sakın ola* *diliniz sürçmesinçok fena yaparım Herkes iyice ezberlesin hata istemem Askerler dağılmışlarve herkes 'Arada R var, arada R var' diye içinden* *ezbere koyulmuş ![]() Komutan ise bu konuda ne kadar hassas olduğunu göstermek için sağda solda gördüğü askere soruyormuş: - Sen Emredin komutanım! - Soyadım ne benim ?! - Kırç komutanım ![]() Aferin ! İşinin başına! Komutan böyle böyle hergün bir kaç kere soyadını soruyor ancak kimse şaşırmıyormuş Laz ise bu konuda çok sancılıymış![]() Ya birgün piyango kendisine çıkarsa ve şaşırırsa diye daralıp dururmuş ![]() Nihayet birgün tören esnasında komutan aniden arkasına dönmüş ve Laz'ı işaret ederek - Sen ! Soyadımne benim ?! Laz heyecandan konuşamıyor, nutku tutulmuş Yaprak gibi sallanmaya başlamış![]() Komutan gayet sinirli - Sana söylüyorum, cevap ver, asabımı bozma ! Hemen arkasındaki arkadaşı bakmış Laz'in başı belaya girecek hemen fısıldamış - Arada R var, arada R var ![]() ![]() Bunun üzerine Laz cevap vermiş:- Gört !!! Alıntıdır |
|
|
|