Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bush, cezası

Bush Un Cezası

Eski 08-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bush Un Cezası

Bush ölmüş, cehenneme gitmiş Zebanibaşı 'Tamam' demiş, 'Amerikadan gelenler için özel bölmemiz var Ama üç kişilik Hepsi de dolu Senin günahın hepsinden fazla olduğu için seçme şansı senin olacak Birini affet, yerine sen geç 'Bush ilk hücreye girmiş, bakmış Nixon elinde balyozla taş kırıyor Başında da bir Vietnamlı onu kamçılıyor 'Yok' demiş, 'Benim zaten biraz omuzun ağrıyor, taş kıramam' İkinci hücrede, Babası Bush'u bulmuş Irak savaşı ardından petrole bulanmış Körfez suyundan bir havuza dalıyor, tam çıkınca bir daha dalmak zorunda kalıyor 'Aman' demiş Bush,gözü korkmuş, 'Benim yüzmeyle aram öteden beri iyi değildir 'Üçüncü hücrede Clinton varmış Sırtüstü bir yatağa İsa vaziyetinde bağlanmış, çıplak, Monica'da yatakta ve Clintona'a en iyi bildiği işi yapıyor Bush'un ağzı kulaklarına varmış, 'Tamam' demiş, 'Bu cezayı kabul ediyorum' Zebanibaşı bir tuhaf bakmış, 'Emin misin?' diye sormuş 'Eminim' demiş Bush 'Sen bilirsin' diye kafasını sallamış Zebani, sonra hücrenin kapısını açıp bağırmış: 'Tamam Monica, serbestsin!'
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com