Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akılsızmıyım

Ben Akılsızmıyım

Eski 08-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Akılsızmıyım

Bir gün bir genç kız annesinden para ister annesi "üzgünüm kızım bende hiç para yok veremem "derBirkaç gün geçtikten sonra kız tekrar para ister annesi yine "param yok kızım veremem "derkız bir kaç gün geçtikten sonra annesinden tekrar para ister fakat yine annesi veremiycegini söylerBunun üzerine genç kız çareyi arkadaşlarından arar ve bir erkek arkadaşına "bana para verirmisin "der oglan bunu bir şartla kabul eder "eger ağaca çıkarsan sana bu parayı veririm "der ve böylelikle kız kabul eder kız paraya ihtiyacı oldugu zaman sürekli bu erkek arkadaşına gider ve istedigini yaparak parayı alır
Annesi kızının hiç ondan para istemedini fark eder ve kızına "sen benden hiç para istemiyorsun nerden buluyorsun bunca parayı"der
Kızıda "erkek arkadaşım benim etekle ağaca çıkmamı istiyor ve bunun karşılıgında bana para veriyor" der
Annesi "akılsız kızım o senin külodunu görmek için ağaca çıkarıyor ve sen buna kanıyorsun "der
Bunun üzerine kızı "anneciğim ben o kadar akılsızmıyım külodumu çıkarıpta ağaca biniyorum zaten"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com