![]() |
3 Zarf |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 3 Zarf3 Zarf Şirkette eski genel müdür kovulmuş, yeni bir genel müdür atanmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Kendinden önceki müdürü suçla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Şirketi yeniden organize et ![]() ![]() ![]() ![]() - 3 zarf hazırla ![]() ![]() ![]() Meslek Birinci sınıfa başlayan çocuklara öğretmen, babalarının mesleklerini soruyordu : -Söyle bakalım Tuna, baban ne iş yapıyor? Tuna : -Otobüsleri kaldırıyor efendim, dedi ![]() -Pekiyi anlayamadım, neymiş babası? Arkadaşı büyük bir saflıkla cevap verdi: -Vinç miş, vinç! İyilik Okulda öğretmen çocuklardan hafta sonu bir iyilik yapıp gelmelerini ister ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ali'ye sorar: Ali söyle bakalım sen nasıl bir iyilik yaptın ![]() ![]() Ali övünerek: Hocam yaşlı bir bayanın karsiya geçmesine yardım ettim der ![]() Öğretmen: Aferin der ![]() ![]() Sıra Veli'ye gelir: Onada aynı soruyu sorar ![]() ![]() Veli'de: Hocam bende Ali'ye yardım ettim ![]() ![]() ![]() ![]() Öğretmen : Peki hala der ![]() ![]() Sıra Osman'a gelir ![]() ![]() ![]() ![]() Osman'da: Hocam bende Ali ile Veli'ye yardım ettim, Yaşlı bayanı karşıya geçirdik ![]() ![]() Hoca biraz düşünür ve sorar: -Neden üçünüzde aynı kişiye yardım ettiniz peki? Çocuklar hep bir agizdan: -Hocam, yaşlı kadın karşıya geçmek istemeyince üçümüz bile az geldik, ne diyonuz siz? |
![]() |
![]() |
|