![]() |
İlk Deneyim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlk Deneyimİlk deneyim Bir gün iki erkek kedi iki dişi kediden konuşuyorlarmış ![]() -Akşam 11 de buluşup sevişelim demişler, dişi kediler de kabul etmişler ![]() - Abilerim beni de götürün; sevişmek konusunda hala hiçbir şey bilmiyorum demiş ![]() ![]() ![]() - Abi demiş ben biraz daha sevişirsem soğuktan ölecem demiş ![]() Sirk Ruslar, Kırşehir'de gösteri yapmak için bir sirk getirmiş ![]() Sirk gösterilerinin başlamasına kısa bir zaman kala maymun ölmüş ![]() ![]() ![]() Kırşehirli, kafesine geçip, hoplayıp zıplamaya, çocukların attıkları fıstıkları yemeye başlamış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Papağan yumurtası Siverekli bir adam hayatında ilk defa İstanbul'a gider orada burada dolaşırken gözüne bir petshop ilişir ve içeri girer ![]() ![]() ![]() Pet shop sahibi papağanı ve özellikleri anlatır, bizim siverekli bu kuşu almak istediğini ve köyüne götürüp herkese göstermek istediğini söyler ve fiyatını sorar ![]() ![]() Pet shop sahibi sivereklileri cok sevdiğini bu nedenle ona papağan yerine onun üç yumurtasını vereceğini söyler ![]() ![]() Adam üç yumurtayı alıp köyüne sevinçle döner,aradan zaman geçer ve yumurtalardan bir serçe, bir kumru ve bir guvercin çıkar ![]() ![]() Siverekli cok sinirlenip istanbul yolunu tutar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|