![]() |
Bir Kaç Fıkra... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Kaç Fıkra...Beni dinle Adam evine erken gelir bir bakarki en samimi arkadaşı karısı ile sevişiyor ![]() -Şevket bunu bana nasıl yaparsın senle beraber aynı okullarda okumadıkmı ? aynı dönem aynı yerde askerlik yapmadıkmı sen benim hayatımı kurtardın ben senin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şevket bari ben konuşurken dur ![]() ![]() ![]() ![]() Belediye Damgası Çok mutaasip bir aile çocugu yine kendi gibi mutaasip eline el değmemiş bir kız bulur ve onunla evlenmeye karar verir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kız da dediğini aynen yapmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doktor "bir dakika deyip raftan ansiklopedileri indirmiş bakmış bakmış sürekli şaşkın şaşkın kıza bakıp "allah allah" deyip duruyormuş ![]() Delikanlı dayanamayıp sormuş "doktor bey yoksa kız değilmi?" Doktor; "kız olmasına kız ama benim anlayamadığım belediyenin damgasının burda ne işi var?!!!!" Tedbir Kızılderililerin genç reisi 18 yaşına geldiğinde canı kadın ister ![]() ![]() - "Oturan Boğa kadın ister ![]() - "Oturan Boğa ormana gitsin ![]() ![]() ![]() ![]() - "Oturan Boğa hazır ![]() ![]() ![]() - "90 derece eğil" der ![]() ![]() ![]() ![]() - "Oturan Boğa akıllandı ![]() Pilot Uçak havalandıktan sonra pilot mikrofonu açıp şöyle demiş "sayın yolcularımız uçağımız havalanmış durumdadır kemerlerinizi çözebilirsiniz" demiş ve arkasına yaslanmış ![]() ![]() __________________ Zula Bir gün bi adam ile kızı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Gittii altınlar! Diye yakınmaya başlamış ![]() -Üzülme baba onları aşk üçgenime sakladım demiş ![]() Adam bunu duyunca iyice kendini yerden yere atıp: -Tüüh ![]() ![]() ![]() Ben Yaşıyorum Berrin bir işe müracaat etmis ![]() ![]() - Bes yıldır dulum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Küçük çoçuğunuz iki yaşında ve kocanız öleli beş yıl oldu öyle mi ? - Evet ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|