Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fıkra

Bir Kaç Fıkra...

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Kaç Fıkra...

Beni dinle
Adam evine erken gelir bir bakarki en samimi arkadaşı karısı ile sevişiyor Başlar konuşmaya;
-Şevket bunu bana nasıl yaparsın senle beraber aynı okullarda okumadıkmı ? aynı dönem aynı yerde askerlik yapmadıkmı sen benim hayatımı kurtardın ben seninasker dönüşü paran yetmedi işini kurmak için sermayeni ben vermedimmişevket
şevket bari ben konuşurken dur

Belediye Damgası
Çok mutaasip bir aile çocugu yine kendi gibi mutaasip eline el değmemiş bir kız bulur ve onunla evlenmeye karar verir kız da kaşarmı kaşar yatıp kalkmadığı erkek kalmamış Delikanlınin ailesi ne hikmetse tutturmuş kızlık muayenesi yaptıracağız diye kız kendinden emin değil ama zoraki kabul etmiş ve kara kara düşünmeye baslamış ben ne diyeceğim diye En samimi arkadaşına durumu anlatmış o da "canım bundan kolay ne var git kasaba rica et herhangi bir etin üzerindeki zarı soyup sana versin tanıdık bir doktor var ona rica ederiz sana bir kızlık zarı yaparız" demiş
Kız da dediğini aynen yapmış artık içi rahat muayene olmaya gitmiş Delikanlı orda ailesi orda doktor "uzan kızım demiş" kız uzanmış doktor birden kafasını kaldırıp ordakilere bakmış "allah allah" demiş Ordakiler "ne oldu" demiş "bir problem mi var doktor"
Doktor "bir dakika deyip raftan ansiklopedileri indirmiş bakmış bakmış sürekli şaşkın şaşkın kıza bakıp "allah allah" deyip duruyormuş
Delikanlı dayanamayıp sormuş "doktor bey yoksa kız değilmi?" Doktor; "kız olmasına kız ama benim anlayamadığım belediyenin damgasının burda ne işi var?!!!!"
Tedbir
Kızılderililerin genç reisi 18 yaşına geldiğinde canı kadın ister Kabilenin büyücüsüne gider der ki:
- "Oturan Boğa kadın ister" Büyücü:
- "Oturan Boğa ormana gitsin üzerinde delik olan bir ağaç gövdesi bulsun ve onun üstünde eğitim yapsın hazır olunca gelsin 15 gün sonra reis geri gelir Der ki:
- "Oturan Boğa hazır" Büyücü de kabiledeki en güzel kızı ona verir Reis alır kızı çadıra girer
- "90 derece eğil" der Kız eğilince kıza bir tekme vurur Kız çığlık atarak bunu niçin yaptığını sorar Reis şöyle cevap verir:
- "Oturan Boğa akıllandı önce yaban arılarını kontrol!"
Pilot
Uçak havalandıktan sonra pilot mikrofonu açıp şöyle demiş "sayın yolcularımız uçağımız havalanmış durumdadır kemerlerinizi çözebilirsiniz" demiş ve arkasına yaslanmış ve mikrofonun açık olduğunu unutan pilot kendi kendini önce bir gerinmiş ve söylenmeye başlamış "oooohhhh gidim önce bir sıçim ondan sonrada şu hostese bir yüklim demiş " içrideki yolcular hepsini duymuş hostes durumu düzeltmek için içeriye koşmaya çalışırken ayağı takılıp düşmüş yoculardan biri acele etme bacı adam önce sıçacak yav demiş
Bir gün bi adam ile kızıkarayoluyla Hakkariden Şırnağa gidiyorlarmış Arabalarının bagajında da bir sandık dolusu altın ve mücevher varmış Güle oynaya yollarına devam ederken birden yollarını teröristler kesmiş Adamı arabadan indirmişlerkızı da arabanın arkasından dolanarak babasının yanına gelmişTeröristler üstlerini arayıp bişey bulamıyınca arabayı alıp kaçmışlar Adam yolun kenarına çökmüş
-Gittii altınlar! Diye yakınmaya başlamış Bunu görünce kız:
-Üzülme baba onları aşk üçgenime sakladım demiş
Adam bunu duyunca iyice kendini yerden yere atıp:
-Tüühtüh!Anan da gelseydiarabayı da kurtarırdık demiş
Ben Yaşıyorum
Berrin bir işe müracaat etmis medeni halini sormuşlar
- Bes yıldır dulum iki çocuğum var biri on diğeri iki yaşında
- Küçük çoçuğunuz iki yaşında ve kocanız öleli beş yıl oldu öyle mi ?
- Evet ama ben yaşıyorum!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com