Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
cezası, idam

İdam Cezası :D

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İdam Cezası :D



Bir papaz, bir sarhoş ve bir mühendis giyotinle ölüm cezasına çarptırılmışlardır Sıra öncelikle papazdadır Cellat papaza sorar:

"İnfaz edilirken yukarı mı aşağı mı bakmayı tercih edersin?"

Papaz cevap verir:

"Yukarı bakmak isterim En azından ölürken yüzüm tanrıya dönük olur"

Papazın isteği yerine getirilir, giyotin bıçağı havaya kaldırılır ve bırakılır Bıçağın hızı kesilir kesilir ve tam papazın boynuna santimetreler kala duruverir

Bu tanrıdan bir işaret olarak görülür ve papaz serbest bırakılır Sıra sarhoşa gelmiştir Bir umutla sarhoş da yukarı dönük olmak istediğini söyler Aynı şekilde giyotin bıçağı tam sarhoşun boynuna yaklaşmışken yavaşlar ve durur Bu da tanrının bir işareti olarak kabul edilir ve sarhoş da serbest bırakılır

En son sıra mühendistedir Mühendis de yukarı dönük infaz edilmek istediğini belirtir Tam bıçak havaya kalkmışken mühendis bağırır:

"Durun bir dakika, bıçaktaki sorunun nerede olduğunu anladım"

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.