Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
hangimizde, uğursuzluk

Uğursuzluk Hangimizde

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Uğursuzluk Hangimizde



Avci Sultan Mehmet bir gün adamlariyla beraber aksama kadar bir keklik bile vuramaz Bunun sebebinni de, sabahleyin gördügü bir dervisin ugursuzluguna baglar Solaklara seslenir Saraydan cikarken, su su tipte, sivri külahli, sirti kambur birinin önünden gectigini ve hemen bu adami bulmalari emrini verir Tarife göre Bektasi babalarindan ayyas Hamza Babayi yaka paca huzura getirirler

Sultan:

" Bre ugursuz, nabekar! Bugün sabahleyinkarsima ciktin Bu yüzden aksama kadar bir ava rastlayamadim Bu ne ugursuzluktur Vurun kellesini "

Bektasi bakar ki kelle elden gidiyor Son bir dilegini aciklamak icin söz alir:

" A devletlum siz beni gördünüz bir keklik vuramadiniz Ama insaf ediniz, benim de bugün ilk gördügüm sizdiniz ve kellemi kaybediyorum Söyleyin, ugursuzluk hangimizde! "

Alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.