![]() |
Telekiz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() TelekizBir gün adamın biri telekız ile beş yüz dolara anlaşır ![]() geçirirler ![]() Ancak sabah olup sıra parayı ödemeye gelince, adam cebinde yeteri kadar para olmadığını anlar ![]() Tele kıza parası olmadığını,işyerine vardıktan sonra parayı zarfla göndereceğini söyler ![]() Kız da kabul eder ![]() kirası yazacağını söyler ![]() Adam işyerine vardıktan sonra parayı hazırlarken aslında gecenin o kadar da iyi geçmediğini, beklediği kadarda eğlenmediğini düşünür ![]() ikiyüzelli dolar göndermeye karar verir ![]() Zarfın üzerine daire kirası olduğunu belirttikten sonra içine de şöyle bir not iliştirir ![]() 'Hanımefendi size beşyüz yerine ikiyüzelli dolar yolluyorum ![]() Çünkü ben; dairenizin daha önce hiç kullanılmamış olduğunu düşünmüştüm, ve dairenizin daha küçük olduğunu sanıyordum ![]() ![]() ![]() Ayrıca dairenizin ısıtma sistemini de hiç beğenmedim ![]() bekliyordum' Ve zarfı kurye ile yollar ![]() Kadın zarfı açtığında paranın eksik olduğunu ve yanına bir not iliştirilmiş olduğunu görür ![]() Beyefendi böylesi güzel bir dairenin daha önce kullanılmamış olabileceğini nasıl düşünürsünüz ![]() Aslında daire hiç de büyük değil ![]() dairenin içini dolduracak kadar eşyanız olmadığı için size büyük gözükmüş olabilir ![]() Ayrıca ısıtma sistemi de iyidir ancak siz ateşlemeyi beceremediyseniz ben ne yapabilirim ![]() Not:Zaten siz uyurken daire depozitosu olan 1000 doları cebinizden ödünç almıştım ![]() Kira tam ödenmediğinde depozito ev sahibinde kalır ![]() İyi günler |
![]() |
![]() |
|