![]() |
Djfest - Francyesco1 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Djfest - Francyesco1üniversiteli kız [#28756] İstanbul'da üniversitede okuyan genç kız Ankara'daki babasına telefon etmiş; - ''Baba, merhaba Ben Lale'' ![]() - ''Ooooo Güzel kızım benim ![]() ![]() - ''Hiç sorma babacığım ![]() ![]() - ''Hayırdır? Bi sorun'mu var?'' ![]() Kız ağlamaya başlar babası ise üzüntü ve meraktan kafayı yemektedir; - ''N'ooldu kızım? anlatsana'' ![]() - ''Murat evi terketti ![]() ![]() - ''Ne evi lan? Ne boşanması? Sen ne zaman evlendin'de bosaniyorsun'' ![]() - ''Hani senin hiç hoşlanmadığın esrarkeş çocuk vardı'ya ben onunla evlendim'' ![]() - ''iyi halt ettin, zilli neyse, artık yapacak bi şey yok ![]() ![]() - ''Boşanalım ama benden 10 milyar istiyor ![]() ![]() - ''Püüh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - ''Ama babacığım O benim kocamdı ![]() ![]() - ''Peki Olan olmuş artık ![]() ![]() - ''Sağol baba Eeee şey bi'de kürtaj için 2 milyara ihtiyacım var'' ![]() Adam artık iyice fenalaşır ![]() - ''Kürtaj'mı? Bi'de hamile'mi kaldın o çocuktan sen?'' ![]() - ''Aslında ondan değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adam bayılmak üzeredir ![]() - ''Biz seni oraya okumaya yollamıştık ![]() ![]() ![]() - ''İstersen hemen dönebilirim babacığım ![]() ![]() Adam masanın üzerindeki soğuk su dolu sürahiyi başından aşağıya devirir ve ancak bu şekilde konuşmasını sürdürür; - ''Okuldan'mı atıldın? Hani birlikte avukatlık yapacaktık, zilli? Eh ulan sen hele bi gel buraya ben sana yapacağımı bilirim ![]() ![]() - ''O iş zor be baba biliyorsun, moda oldu, artık evlenmeden önce eşler birbirlerinden sağlık raporu istiyorlar pek iyi bi rapor sunacağımı zannetmiyorum ben'' ![]() - ''Allahım, çıldıracağım bir de cinsel hastalıklar haaa ![]() ![]() ![]() ![]() - ''Çok pis arkadaşları vardı ![]() ![]() Güm diye bir ses duyulur ![]() ![]() - ''Hemen bu akşam dayını yolluyorum oraya seni alıp gelecek ![]() ![]() - ''Mahmutpaşa Karakolu'ndayım gelirken kefalet için de biraz para getirsin yanında'' ![]() - ''Karakol'mu? bi'de karakola'mı düştün layyynnn? Ne yaptın?'' ![]() - ''Dün kafam çok bozuktu, çok içmişim ![]() ![]() ![]() ![]() Adam artık iyice fenalaşmıştır ![]() ![]() ![]() - ''Babacığım sakın üzülme bütün bunlar bir şakaydı ![]() ![]() Bunun üzerine adam sevinçle ve mutlulukla haykırır; - ''Canın sağolsun be güzelim, boşveeerrr ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|