![]() |
Alii :) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alii :)Küçük Ali okula başladığından beri her gün öğretmeni Aysel Hanım'a gidip, - "Öğretmenim beni yanlış sınıfa koydunuz, benım yerim birinci sınıf değil, ablam üçüncü sınıfta ama ben en az onun kadar akıllıyım, hiç olmazsa beni üçüncü sınıfa alın" diye şikayet edermiş ![]() ![]() - "Peki" demiş, "Bu çocuğu bir imtihan edelim, yeri üçüncü sınıfsa o sınıfa koyalım" ve başlamış sorgulamaya, - İki kere iki? Ali hemen -"Dört" demiş, -"Sekiz kere dokuz?" Ali hemen -"Yetmiş iki" demiş, -"Kaç mevsim var?" Ali hemen -"Dört" demiş ![]() Bu sirada Aysel Hoca da -"Müsaade ederseniz bir kaç soruda ben sorayım" demiş ve sormuş: -"Söyle bakalım Ali, ineklerde dört tane ama bende iki tane var,bu nedir?" Ali hemen -"Ayak" demiş, Aysel Hoca sormuş -"Peki senin pantolonunda olupta benim pantolonumda olmayan şey nedir?"Ali hemen yanıtlamış - Cep ![]() Bunun üzerine Aysel Hoca dönmüş müdüre, -"Üçe koyalım hocam" diyecekken; Müdür, -"Hocam, bu çocuğu üçe değil beşinci sınıfa koyalım, zira son iki soruya ben doğru cevap veremedim |
![]() |
![]() |
|