Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
tosbalarddd

Tosbalar:D:D:D

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tosbalar:D:D:D

Bir kaplumbağa ülkesi varmış o ülkede su bitmiş ve tek çare dağın arkasındaki göletmiş ve 2 genç kaplumbağa gönderilmiş 10 yıl 20 yıl derken 60 yıl sonra orda olmuslar bide bakmışlar kap yok sonra sen gitcen kavgası yaparken biri demişki ben giderim ama ben gelene kadar hiç su içmiceksin demişin o da tamam demiş ve kaplumbağa yola koyulmus üstünden 100 yıl geçmiş ve kaplumbağa demişki:Bizim ülkedekiler zaten ölmüştür en iyisi ben içim demiş ve tam içmek için eğilmiş ki diğer kaplumbağa çalının arkasından cıkmıs ve demiş ki:Bak sözünde durmadın içtin gitmicem işte gitmicem demiş

Anlamayanlar için:Kaplumbağa 100 yıl boyunca beklemiş bakalım su içecekmi içmicek mi diye[/COLOR]
+REP lerinizi bekliyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com